NFIR en Toreon werken samen aan Incident Response Services

23 juni 2023

NFIR, een bedrijf met diensten op het gebied van cyber security waaronder incident response, forensisch onderzoek en security monitoring is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met het Belgische Toreon, een toonaangevend cyberconsultancy bedrijf. Deze samenwerking stelt NFIR in staat om incident response diensten en forensisch onderzoek aan te bieden aan de klanten van Toreon, waarbij Toreon inspeelt op een sterke vraag van haar klanten naar hulp in tijden van cyber security incidenten.

Toreon is een leverancier van cyber security-expertise aan bedrijven en organisaties in België. Het zusterbedrijf Data Protection Institute (DPI) heeft een lange traditie in het trainen en begeleiden van Data Protection Officers (DPO’s) en heeft onlangs het eerste Chief Information Security Officer (CISO) trainingsprogramma in de Benelux gelanceerd. Deze samenwerking tussen Toreon, DPI en NFIR zorgt voor een totaalaanbod aan de klanten van Toreon.

Deze nieuwe samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor zowel Toreon als NFIR. Naarmate cyberdreigingen zich blijven ontwikkelen en geavanceerder worden is het essentieel voor bedrijven om uitgebreide cyberbeveiligingsstrategieën te hebben. Deze samenwerking helpt de klanten van Toreon precies dat te doen.

Compleet aanbod cyber security-diensten

“We zijn verheugd om samen te werken met NFIR en onze klanten een compleet scala aan cybersecurity-diensten aan te bieden”, zegt Wouter Avondstondt, medeoprichter en VP van Toreon. “Deze samenwerking is een dubbel voordeel. We kunnen door samen te werken met de ervaren incident response teams van NFIR, onze klanten helpen snel en effectief te reageren op cyberaanvallen, de schade te minimaliseren en ze zo snel mogelijk weer op het goede spoor te krijgen. Alex Driesen, de CEO van Toreon, voegt hieraan toe: “Ons doel bij Toreon is om cyber adviesdiensten te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. We helpen onze klanten om hun blootstelling aan cybercriminaliteit te verminderen, maar er kan nog steeds iets misgaan. Onze klanten vroegen ons hoe we hen konden helpen in tijden van crisis. Door samen te werken met NFIR, kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met een even professionele service als ze gewend zijn van Toreon.”

Incident response in België

Arwi van der Sluijs, de CEO van NFIR: “We zijn verheugd om samen te werken met Toreon en onze expertise op het gebied van incident response naar klanten in België te brengen. Ons team van ruim 60 experts reageert op cyber security incidenten in het midden- en kleinbedrijf en de overheid in Nederland. We bieden de klanten van Toreon dezelfde hoogwaardige diensten die ze nodig hebben om hun bedrijf te beschermen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This