Kathleen De Schutter versterkt het PHI DATA team dat met hun Smart Edge-oplossingen productiviteit en innovatie naar de zorgsector brengen

22 juni 2023

Kathleen De Schutter (49) komt als Business Development Manager de Integrated Solutions afdeling van PHI DATA versterken. Met haar uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring in de zorgsector is ze goed geplaatst om ziekenhuizen en zorginstellingen te adviseren bij de keuze van oplossingen die hen helpen efficiënter te werken en beter zicht op de werkvloer te geven.

PHI DATA biedt een breed en sterk aanbod van beheersoplossingen, gekoppeld met of gebruikmakend van digitale identificatietechnologieën waardoor het ziekenhuizen en zorgcentra uitgebreid kan informeren naar de meest rendabele en productieve oplossing. 

Kathleen De Schutter

PHI DATA  biedt hiertoe oplossingen rond real-time asset tracking, voorraadbeheer in het centrale maar ook in de decentrale magazijnen, condition monitoring, alsook voor de veiligheid van zowel de patiënt als zorgverstrekkers en medewerkers. Het bedrijf bouwt een volledig team uit dat zich toespitst op deze sector.

Met de aanwerving van Kathleen De Schutter als Business Development Manager haalt PHI DATA extra marktkennis binnen. Kathleen werkte de afgelopen 8 jaar voor BeWell Innovations, een Belgisch MedTech bedrijf dat een digitaal platform ontwikkelde voor het opvolgen van patiënten voor en na de behandeling in het ziekenhuis door middel van gepersonaliseerde zorgtrajecten. Eerder deed ze ook bij IB (totaaloplossingen soft- en hardware in de industrie & retail) al ervaring op in het opbouwen van lange termijnsamenwerkingen. 

“In de Health & Care sector gebeuren er heel wat activiteiten achter de schermen die toch een belangrijke impact hebben op de kwaliteit binnen de gezondheidszorg voor zowel het algemene management, de patiënt als de zorgvertrekker,” zegt Kathleen De Schutter. “Persoonlijk heb ik van dichtbij meegemaakt hoe een vlotte samenwerking tussen het zorgteam en diverse interne diensten een positieve impact heeft op de patiënt. Om een optimale productiviteit en Quality of Care te kunnen garanderen, dienen deze achterliggende processen allemaal zo efficiënt mogelijk geïmplementeerd te zijn.  Met onze eigen softwareoplossingen waaronder IDstock®, IDasset®, IDhospitalsupply en anderzijds de oplossingen van onze strategische partners waaronder RTLS-locatiebepaling van Blyott, Optiscanban® oplossing van Belintra en MobileView van Securitas Healthcare, kunnen we een totaaloplossing uitwerken die een toegevoegde waarde biedt voor onze klanten.”

Het uitgebreide portfolio van PHI DATA was één van de redenen waarom ze bij het bedrijf gaat werken. “Ik ken PHI DATA al zo’n 20 jaar. Ik waardeer het enorm dat het bedrijf blijft investeren in zowel medewerkers als productontwikkeling. Het is ook een heel solide bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Ik voel me hier bijzonder goed ondersteund om verder te werken aan mijn expertise in de Health & Care, een sector die me nauw aan het hart ligt.” 

Naast haar professionele activiteiten investeert Kathleen De Schutter tijd in haar nieuw samengesteld gezin. Haar hoofd leegmaken doet ze door te gaan lopen in de bossen en te zeilen.

“Kathleen biedt heel wat meerwaarde aan ons team dat oplossingen brengt naar de zorgsector,” zegt Kurt Nauwelaerts, verantwoordelijk voor de Integrated Solutions afdeling van PHI DATA. “Klanten en prospecten uit die sector kennen en vertrouwen Kathleen al. Ze weten dat ze meedenkt over de ideale oplossing om hun efficiëntie te verhogen. En ze weten dat Kathleen haar expertise inzet om lange termijnrelaties op te bouwen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This