Shaun Naipaul versterkt GNX als Senior Project Manager

28 april 2023

GNX kondigt de aanstelling aan van Shaun Naipaul als Senior Project Manager. Met meer dan 22 jaar ervaring in de telecommunicatie- en datacenterindustrie, en meer dan 15 jaar ervaring als projectmanager in de internationale telecommunicatie, brengt Naipaul een schat aan kennis en expertise in bij het GNX-team.

Naipaul heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van uitzonderlijke internationale datacommunicatiediensten voor de zakelijke markt. Naipaul heeft ruime ervaring in het begeleiden van complexe projecten voor internationale klanten en is zeer bedreven in het verbeteren van klanttevredenheid. Zijn aanstelling benadrukt de toewijding van GNX om de hoogst mogelijke kwaliteit en klant tevredenheid te realiseren.

Shaun Naipaul, Senior Project Manager GNX: “Ik ben zeer verheugd om toe te treden tot het Provisioning Team van GNX in deze cruciale en fundamentele fase van het bedrijf. Ik was erg onder de indruk van de snelle groei en de kwaliteit van het multinationale klantenbestand al binnen enkele jaren na de lancering. Het is eervol om bij te mogen dragen aan de versnelde groei van GNX. Ik zal me richten op de oplevering van grotere strategische projecten en tegelijkertijd op het handhaven van klanttevredenheid.”

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX: “We zijn verheugd om Shaun Naipaul te verwelkomen als Senior Project Manager in ons team. Met zijn uitgebreide kennis en expertise in de telecommunicatie- en datacenterindustrie en zijn ervaring in de complexe internationale financiële sector is Shaun een zeer waardevolle aanvulling op ons team.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This