Pascal Stam benoemd tot Sales Lead Public Benelux bij SoftwareOne

20 april 2023

SoftwareOne Holding AG, een leverancier van software en cloudoplossingen, maakt bekend dat Pascal Stam per april 2023 is benoemd tot Sales Lead Public Benelux. Pascal is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor vier sales teams, waaronder het team van België en Luxemburg. Dat team bestaat uit 12 personen, die de sales voor de gehele BeLux-markt voor hun rekening nemen. De andere salesteams zijn betrokken bij de Nederlandse centrale overheid, lokale overheid, gezondheidszorg en educatie.

De nieuwe Sales Lead Public verlaat de functie van Pyracloud en Microsoft Alliance Lead binnen SoftwareOne, waar hij meer dan vijf jaar veel kennis opdeed in de uitbouw van diensten en het opzetten en uitbreiden van hechte klantencontacten. Pascal heeft meer dan twintig jaar sales en managementervaring in de IT-branche, en neemt dit mee naar zijn nieuwe functie. Hier zal hij zijn expertise onder andere inzetten om de ‘customer en employee satisfaction’ van SoftwareOne naar een hoger niveau te brengen. 

Pascal stam, Sales Lead Public Benelux
Pascal Stam

“Onze salesmedewerkers zijn enorm servicegericht, en zetten graag een stapje extra voor onze klanten”, zegt Pascal Stam. “Dit zorgt voor tevreden klanten, die graag terugkomen voor advies bij hun digitale uitdagingen. Variërend van software-gerelateerde oplossingen zoals IT-assetmanagement (ITAM) en diensten voor de inkoop van software en advisory services voor softwareleveranciers, tot ons uitgebreide serviceportfolio met end-to-end oplossingen. Denk hierbij aan onze (managed) cloud- en applicatieservices, oplossingen voor de digitale werkplek, security en FinOps. De positieve wisselwerking tussen onze salesmedewerkers, specialisten en klanten is essentieel voor het succes van ons bedrijf. Ik ga er met een structurele aanpak voor zorgen dat deze tevredenheid bij zowel onze werknemers als klanten nog verder vergroot wordt.” 

SoftwareOne is een bekende naam binnen de publieke sector, het bedrijf heeft dan ook veel ervaring met aanbestedingstrajecten. Ook dit valt onder de nieuwe verantwoordelijkheid van Pascal: “Omdat we dicht bij de klant staan en continu met hen in gesprek blijven, weten we waar organisaties behoefte aan hebben en wat de knelpunten en uitdagingen binnen de diverse sectoren zijn. Dat maakt dat we uitstekende, op maat gemaakte tenders kunnen indienen, die ons vaak gegund worden. In mijn nieuwe functie zal ik deze trajecten managen met een fantastische groep mensen waarmee ik mag samenwerken, en dit zorgt ervoor dat deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme tegemoet zie!”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This