Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

19 april 2023

Panduit heeft het aanbod van netwerkkasten uitgebreid met de introductie van de FlexFusion XGL-kasten. Deze nieuwe 19” kasten voor netwerk- en serverapparatuur bieden een maximale capaciteit voor het beheer van hoge kabeldichtheid in datacenters, bedrijfsnetwerken of colocatie-omgevingen.

Met vergrendelbare deuren kunnen gebruikers IT-apparatuur veilig onderbrengen en profiteren van uitgebreide kabelbeheeropties binnen een thermisch efficiënte kast, die geschikt is voor hot aisle/cold aisle- of thermische containmentimplementaties.

De kasten zijn vervaardigd van gelast staal en zijn leverbaar in configuraties van 600 mm en 800 mm breedte, 1070 mm en 1200 mm diepte en 42HE en 48HE hoogte. De enkel scharnierende voordeur en de in tweeën gedeelde scharnierende achterdeuren hebben een perforatie van 80% die de koelluchtstroom naar de IT-apparatuur maximaliseert, terwijl ze toch sterkte en stijfheid behouden. De deuren met een openingshoek van 170 graden minimaliseren de belemmering van het gangpad. De horizontaal gedeelde zijpanelen maken eenvoudige interconnectie van apparatuur tussen naast elkaar geplaatste kastcombinaties mogelijk, terwijl de borstelkabelinvoerpunten aan de bovenkant van de kast luchtlekkage aanzienlijk verminderen.

Deze kasten met volledig verstelbare kooimoeruitrustingsrails aan de voor- en achterkant zijn verkrijgbaar in zwart of wit en hebben een kortere levertijd dan de individueel aanpasbare FlexFusion XG-kasten van Panduit. Ze behouden een maximale schaalbaarheid voor toekomstige MAC’s. Met een statisch gewicht van bijna 1,6 ton en een rolbelasting van nog steeds 454 kg zijn de FlexFusion XGL-kasten onderscheidend in hun klasse, als platform voor zwaardere en high-density apparatuur.

De nieuwe FlexFusion XGL-kasten bevatten alles wat nodig is om de installatie te vereenvoudigen, zoals nivelleringspoten, beugels voor vloerbevestiging en te koppelen en zwenkwieltjes. Verder zijn ze integraal geaard, zonder het gebruik van aardingsdraden, voor een veilig en betrouwbaar netwerk. Het FlexFusion-kastsysteem van Panduit voldoet aan de normen EIA-310-E, TIA/EIA-942 en UL2416.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This