GNX versterkt het team met Joe Dufresne als Chief Financial Officer

12 april 2023

GNX breidt haar management team uit met Joe DuFresne in de rol van CFO. DuFresne brengt meer dan 20 jaar ervaring in de telecommunicatiesector mee, zowel bij operationele bedrijven als in investment banking.

Joe DuFresne bekleedde eerder leidinggevende posities bij Internap Corporation (INAP) en Broad Valley Micro Fiber Networks. Ook was hij meer dan 10 jaar actief als investment banker in de telecommunicatiesector. Als bankier realiseerde hij meer dan $25 miljard aan schuldfinancieringen, aandelentransacties en fusies & overnames in de Verenigde Staten, Europa en Japan. DuFresne bekleedde senior posities bij UBS, Oppenheimer & Co. en Deutsche Bank Securities.

Joe DuFresne

Joe DuFresne, CFO van GNX: “Ik ben enthousiast om toe te treden tot het executive team van GNX in deze belangrijke fase van het bedrijf. De oprichters Rutger Bevaart en Rick Mur, en de rest van het team hebben met GNX een bedrijf gebouwd dat datacommunicatiediensten levert aan internationale bedrijven over de gehele wereld, met het LARA-platform als kern. Ik ben onder de indruk van zowel de snelle groei als de kwaliteit van de dienstverlening voor de internationale klanten – en dat binnen 5 jaar na de lancering”.

Hij voegt eraan toe: “De investering van Lexar Partners in januari onderstreept de waarde van het bedrijf. Er ligt een geweldige kans in de markt om klanten met de juiste diensten en een hoge mate van servicekwaliteit te ondersteunen en ik kijk ernaar uit om GNX te begeleiden in haar verdere groei, een fantastisch team op te bouwen hier in New York en om de wereldwijde financiële organisatie te leiden.”

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX: “Met zijn uitgebreide ervaring in operationele bedrijven en investment banking is Joe’s kennis en expertise een geweldige aanwinst voor ons team. Hij zal enorm bijdragen aan de kwaliteit en verdere uitbreiding van GNX. Zijn indrukwekkende track record in de telecommunicatiesector, met name in infrastructuurbedrijven, zal van grote meerwaarde zijn voor GNX en haar klanten. Joe is daarnaast een fantastische toevoeging aan het managementteam.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This