Check Point Software Technologies versterkt managementteam voor meer efficiëntie en innovatie

2 maart 2023

Check Point Software Technologies, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen wereldwijd, heeft vandaag belangrijke wijzigingen in het management aangekondigd om cruciale bedrijfsonderdelen te versterken en kwalitatieve cyberbeveiligingsoplossingen te blijven bieden. Het bedrijf heeft Nataly Kremer aangenomen als Chief Product Officer en Hoofd R&D, dr. Dorit Dor benoemd tot Chief Technology Officer en Rupal Hollenbeck gepromoveerd tot President van Check Point.

“We zijn verheugd om Nataly aan boord te hebben en zijn ervan overtuigd dat haar expertise van onschatbare waarde zal zijn voor onze productorganisatie”, aldus Gil Shwed, oprichter en CEO van Check Point Software Technologies. “We zijn er ook trots op dat Dorit de rol van Chief Technology Officer op haar neemt en onze groei-initiatieven blijft leiden, en we feliciteren Rupal met haar welverdiende promotie tot President van Check Point.”

Nataly Kremer brengt uitgebreide R&D en managementervaring mee naar Check Point. Ze vervoegt het bedrijf na 12 jaar bij AT&T, waar ze de Software en Delivery organisatie leidde en de General Manager was van AT&T’s R&D centrum in Israël. Als de nieuwe Chief Product Officer en Head of R&D zal Nataly toezicht houden op alle product- en technologie-eenheden en haar vaardigheid in het leveren van netwerk-, beveiligings- en cloud-technologieën voor grote ondernemingen gebruiken om aan de behoeften van organisaties te voldoen.

Dr. Dorit Dor, een van de meest ervaren vrouwen in de cyberbeveiligingsindustrie, heeft meer dan 27 jaar lang een belangrijke rol gespeeld bij het uitbouwen van Check Point tot een prominente speler. Als Chief Technology Officer zal Dor het speerpunt blijven vormen van Check Point’s groei-initiatieven.

Rupal Hollenbeck, een expert op vlak van technologie met 28 jaar ervaring in enkele van ‘s werelds grootste bedrijven, is gepromoveerd tot President van Check Point. Als Chief Commercial Officer is Rupal integraal betrokken geweest bij het uitzetten van de strategie en het actieplan om versnelde groei te bereiken. Zij blijft verantwoordelijk voor de go-to-market activiteiten, met een focus op het leveren van de beste beveiligingservaring aan organisaties wereldwijd.

“De combinatie van versterking van ons managementteam met zeer bekwame managers en de organisatorische veranderingen die zijn opgezet om onze kwaliteiten te benutten, zijn cruciaal voor onze inspanningen om onze technologie en bedrijfsprestaties te optimaliseren. Samen zullen we toonaangevende cyberbeveiliging blijven leveren en de wereld veiliger helpen maken”, aldus Shwed.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This