Pierre-Yves Oortmeyer is benoemd tot general manager van Motorola Benelux (Lenovo Group)

9 februari 2023

Motorola Benelux heeft opnieuw bevestigd dat het zijn positie op de smartphonemarkt wil versterken met de benoeming van Pierre-Yves Oortmeyer tot General Manager. Met ambitieuze verkoopdoelstellingen zal hij de globale strategie van Motorola aansturen en coördineren om de groei op de Benelux-markt te stimuleren. Het verder versterken van de partnerships met retailers en operators staan daarbij centraal.

Pierre-Yves Oortmeyer

Pierre-Yves Oortmeyer, 46 jaar en afkomstig uit Frankrijk, begon zijn telecom & high-tech carrière bij Siemens als Key Account Manager, stapte vervolgens over naar Nokia als Director of Retail, voordat hij in 2016 de functie van Consumer Director bij Microsoft overnam, met als doel de consumentenactiviteiten op de Franse markt te ontwikkelen met retailers en operators.

Met zijn ervaring en uitgebreide kennis van de ICT-markt ging hij in 2020 aan de slag bij Motorola Mobility, waar hij de Franse dochteractiviteiten beheerde en nu ook de Benelux-markt en wereldwijde carriers onder zijn hoede heeft. Hij zal zijn uitgebreide visie en marktexpertise graag inzetten voor de roadmap die is uitgezet in het ambitieuze strategische plan van het merk Motorola.

“Sinds de terugkeer naar het premiumsegment ruim twee jaar geleden heeft Motorola zich weer als volwaardig merk op de kaart gezet. ​ Als onderdeel van de Lenovo Group, ‘s werelds grootste pc-fabrikant, hebben we bovendien een unieke positie op de B2B-markt. ​ Met een deskundig team en een sterke merkidentiteit zijn we vastbesloten onze klanten de beste technologie te leveren”, aldus Pierre-Yves Oortmeyer.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This