GNX trekt nieuwe investeerder aan

6 februari 2023

GNX, leverancier van wereldwijde internet- en private dataconnectiviteitsoplossingen met kantoren in Amsterdam, New York en Manilla, maakt bekend dat het groeifinanciering heeft verkregen van Lexar Partners, een op technologie gericht Nederlandse investeringsmaatschappij. De financiering zal worden gebruikt om de expansie van GNX in de groeiende dynamische connectiviteitsmarkt wereldwijd verder te versnellen.

“We zijn verheugd om Lexar Partners te kunnen noemen als onze strategische partner en lead investor”, aldus Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX. “Naarmate internationale ondernemingen digitale transformatie steeds meer omarmen, is GNX het best gepositioneerd om hun inspanningen te ondersteunen met onze internet-, private- en cloud-connectiviteitsoplossingen. De groeifinanciering en expertise die Lexar inbrengt, zijn van cruciaal belang in de wereldwijde opschaling van GNX.”

Van links naar rechts: Rick Mur, Rutger Bevaart (beiden GNX) en Sander van Woerden, Max van de Blaak (beiden Lexar Partners)

“Met Lexar Partners als onze lead investor kunnen we de ontwikkeling en uitrol van ons digitale platform LARA® versnellen, wat een drijvende kracht zal zijn voor GNX in de groeiende markt van wereldwijde internettoegang, private connectivity en cloud-integratiediensten”, zegt Rick Mur, CTO en mede-oprichter van GNX.

“GNX loopt voorop in het digitaliseren van de wereldwijde connectiviteitsmarkt”, zegt Sander van Woerden, oprichter van Lexar Partners. “Hun deskundige team heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige oplossingen aan klanten. Wij zijn verheugd om deel uit te maken van hun forse groeiverhaal.”

Met deze financiering is GNX van plan meer te investeren in onderzoek en ontwikkeling, zijn producten en diensten verder te verbeteren en zijn verkoop- en marketinginspanningen uit te breiden om wereldwijd meer klanten te bereiken. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This