Eurofiber en Unifiber sluiten samenwerkingsovereenkomst voor glasvezelconnectiviteit voor bedrijven

26 januari 2023

Eurofiber en Unifiber kondigen vandaag een samenwerkingsovereenkomst aan, waardoor Eurofiber toegang krijgt tot het glasvezelnetwerk van Unifiber om rechtstreeks of via partners een dedicated, symmetrische en veilige glasvezelverbinding aan te bieden aan bedrijven en kmo’s.

Eurofiber heeft zijn netwerk voor bedrijven verbonden met het open Unifiber netwerk waardoor naast grote bedrijven, ook kmo’s en kleine zakelijke kantoren (Soho’s (small office/home office)) rechtstreeks of via partners toegang krijgen tot dedicated glasvezelconnectiviteit.

“Wij zijn zeer blij om deze samenwerking met Unifiber te hebben gesloten en bij te dragen tot de democratisering van de glasvezeltoegang voor kmo’s in Wallonië. Wij willen als aanbieder van dedicated glasvezel niet alleen grote bedrijven, maar ook kmo’s helpen te voorzien in een futureproof netwerk, dé basis voor duurzame groei. Het is onze ambitie om dit B2B partnerschap uit te rollen in de steden waar Unifiber zijn netwerk zal open stellen”, zegt Hans Witdouck, CEO van Eurofiber België.

“We zijn verheugd over dit partnership met Eurofiber », zegt Nico Weymaere, CEO van Unifiber. « We zijn er trots op dat Unifiber erin geslaagd is, in een jaar tijd, het open netwerk van de toekomst operationeel te maken voor B2B klanten. Dankzij deze samenwerkingsovereenkomst kunnen bedrijven en kmo’s in Waterloo binnenkort als eerste gebruik maken van glasvezelconnectiviteit met zeer hoge snelheid.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This