Rackspace Technology introduceert Modern Operations, een nieuw Managed Service-aanbod voor de publieke cloud

24 januari 2023

Rackspace Technology, leverancier van integrale multicloudoplossingen, kondigt de lancering aan van Rackspace Technology Modern Operations, een nieuw managed serviceaanbod voor de publieke cloud. Het nieuwe serviceaanbod biedt klanten in AWS, Azure en GCP een 24×7 uniform supportmodel voor een breed scala aan diensten, zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en de digitale transformatie kunnen versnellen.

Modern Operations ondersteunt operationele processen en systeembeheer voor elke organisatie, ongeacht op welk punt deze zich bevindt in de overstap naar de cloud. Het aanbod bestaat hiervoor uit een breed scala aan ondersteunende diensten voor end-to-end lifecycle management van de cloudomgevingen.

“De overstap naar de cloud heeft onze klanten enorme voordelen gebracht voor hun bedrijfsstrategieën”, zegt Boudewijn van Dulken, general manager Northern Europe bij Rackspace Technology. “Deze innovatie en transformatie zijn echter vaak gepaard gegaan met een steeds toenemende complexiteit van cloudomgevingen. Onze Modern Operations helpt onze klanten bij het beheren van complexe cloudomgevingen en het versnellen van hun digitale transformatie, terwijl in alle vrijheid kunnen innoveren en transformeren om de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Voordelen

  • 24x7x365 managed support: Organisaties richten zich op de kernactiviteiten en versnellen de digitale transformatie met de gemoedsrust van een beheerde omgeving.
  • Cloud expertise: Organisaties profiteren van de voordelen van de publieke cloud zonder de uitdaging en kosten van eigen beheer.
  • Cloud resiliency: Organisaties zetten de cloud native tooling van Rackspace Technology in voor het verminderen van handmatige interventie en het vergroten van de veerkracht.
  • Innovatie met cloud services: Organisaties benutten de voordelen van de nieuwste cloudfuncties en -mogelijkheden voor het oplossen van uitdagende bedrijfsproblemen.

Kijk hier voor meer informatie over Modern Operations van Rackspace Technology.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This