WatchGuard stelt Simon Yeo aan als senior vice president of operations

20 januari 2023

WatchGuard Technologies heeft Simon Yeo aangetrokken als de nieuwe senior vice president of operations. In deze rol zal Yeo toezicht houden op de IT-systemen, infrastructuur, security en cloudoperaties.

Yeo is een veteraan uit de techindustrie met meer dan drie decennia ervaring. Hij heeft een uitgebreide kennis van onder andere publieke en private cloud, datacenters, netwerk engineering, DevOps, bedrijfssystemen en security.

Simon Yeo

“Simon brengt een diepgaande expertise in de techindustrie naar WatchGuard. Zijn leiderschapsstijl richt zich op mensen, samenwerking en integriteit”, zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard Technologies. “Zijn uitgebreide securitykennis, bekendheid met WatchGuard’s producten en go-to-market aanpak, en expertise met digitale transformatie maken hem de perfecte fit voor deze rol. We zijn verheugd om Simon te verwelkomen in het WatchGuard leiderschapsteam.”

Ervaring

Voordat hij bij WatchGuard kwam, was Yeo zes jaar in dienst als CIO bij Barracuda Networks. Hij hield toezicht op verschillende strategische initiatieven, waaronder zakelijke digitale transformatie, migraties van private naar publieke cloud en transformaties van beveiligings- en complianceprogramma’s. Yeo werkte ook in leidinggevende functies bij Upwork, Tout.com, Meebo en LoudCloud. 

Yeo is een levenslange technologieliefhebber en heeft een bachelor in computerwetenschappen en engineering van UCLA en een master in computerwetenschappen van Stanford University.

Samenwerking

“WatchGuard is een gerenommeerde leider op het gebied van cyberbeveiliging met een bijzondere cultuur gericht op samenwerking”, aldus Yeo. “Ik ben enthousiast over deze nieuwe rol en kijk ernaar uit om samen met het WatchGuard-team de modernisering van systemen en processen en de transformatie van de cloud te stimuleren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This