Penneo versterkt Belgische team met Karl Stoye

12 januari 2023

Penneo, de Scandinavische RegTech die accountants en revisors onder meer digitale ondertekenings- en automatisateringsoplossingen biedt, verdrievoudigde haar klantenbestand jaar na jaar sinds haar lancering in België in 2020.

Om haar klanten zo goed mogelijk te blijven servicen en om haar ambitie om ‘de standaard’ te worden bij de Belgische cijferberoepers te realiseren, opende Penneo recent haar nieuwe kantoren in de Ghelamco Arena in Gent en versterkt ze nu haar team met Karl Stoye als nieuwe Sales Development Representative. ​ 

Karl Stoye

Karl studeerde communicatie en international entrepreneurship aan de Arteveldehogeschool te Gent. In zijn eerste ervaring als ​ Internal Sales Representative bij een industrieel bedrijf, deed hij heel wat commerciële ervaring op. Hij ondersteunde er dagelijks internationale klanten in 4 talen door offertes voor hen te maken, orders uit te zetten, een efficiënte naverkoop te verzekeren en mee te bouwen aan nieuwe projecten. 

“Ik leg graag nieuwe contacten en bouw graag aan langetermijnrelaties. Mijn nieuwe job bij Penneo is me dan ook op het lijf geschreven. Ik ben ook erg leergierig en kijk er naar uit de boeiende wereld van accountancy te ontdekken en mijn nieuwe klanten te helpen groeien dankzij de digitaliseringsoplossingen van Penneo”, zegt Karl Stoye, Sales Development Representative bij Penneo 

Karl zijn opdracht bij Penneo bestaat er in eerste instantie in de markt te analyseren, interessante contacten te leggen en de oplossingen van Penneo aan hen voor te stellen. Samen met zijn ervaren collega’s Werner Temmerman en Laurent Schuermans zal hij zo mee bouwen aan de verdere expansie van Penneo in de Belgische markt. 

“De dynamische, transparante en ondernemende cultuur van Penneo sprak me enorm aan. Iedere is aanspreekbaar en staat open voor nieuwe ideeën. In dergelijke omgeving voel ik me als een vis in het water, ik moest dan ook niet lang nadenken om het aanbod van Penneo te aanvaarden, licht Karl toe.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This