Valtech neemt Tome Software over en breidt haar diensten in de mobiliteitsindustrie uit

9 januari 2023

Valtech verwelkomt Tome Software om samen bedrijven en samenlevingen te helpen veilige mobiliteitservaringen te bieden. Als aanvulling op Valtech’s expertise in innovatieve bedrijfsstrategieën en in-car ervaringen brengt Tome Software mensen samen in een steeds mobieler wordend landschap.

Dit doen ze door geavanceerde technologieën toe te passen die gelijkheid en inclusiviteit in mobiliteit stimuleren. De combinatie van deze capaciteiten biedt de industrie een partner die klantervaringen kan transformeren, maar ook de kloof kan overbruggen tussen ervaringen in de auto en de noodzaak om de veiligheid van mobiliteit te verbeteren.

Een gezamenlijk doel en gedeelde toewijding voor innovatie in de industrie was de drijvende kracht achter deze overname; het ondersteunen van de wereldwijde communities die profiteren van een verbeterde ervaring en veiligheidsinnovaties in mobiliteit. Valtech’s in-house expertise en track record op het gebied van transformatie binnen de auto-industrie, met name in Europa en Azië, gecombineerd met Tome’s sterke aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse mobiliteits- en auto-industrie zal veranderingen in de verwachtingen van klanten en de interactie met de auto-industrie bevorderen en de verdere ontwikkeling van smart cities ondersteunen.

“De benadering van mobiliteit verandert. Onze gezamenlijke missie om deze markt te bedienen, inclusief de grotere maatschappelijke voordelen van deze vooruitgang, is de reden waarom we Tome verwelkomen in de Valtech-familie. Ervaring staat altijd centraal in onze mobiliteitsstrategieën. Door Tome te verwelkomen stellen we de industrie in staat om nog meer verbonden te raken en om communities in het algemeen beter te bedienen met spannende ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en mobiliteitsoplossingen. Om te zorgen dat onze klanten zich aan kunnen passen aan voortdurende veranderingen in menselijk gedrag en een betere duurzaamheid kunnen behalen, is het van cruciaal belang dat we de volgende stap zetten”, zegt Oliver Padiou, CEO van Valtech.

Valtech’s werk in de auto-industrie is uitgebreid en bestaat onder andere uit de ontwikkeling van in-car connected services voor Toyota, een nieuwe koopervaring voor BMW, nieuwe digitale retailmodules voor AUDI en een lange termijn joint venture en partnerschap met de Volkswagen Group. De reputatie van Tome plaatst hen op de voorgrond van gelijkheid en inclusiviteit in automobiliteit, benadrukt door hun betrokkenheid bij vele mobiliteit-communities, zoals het Vulnerable Road Users Safety Consortium, een programma van SAE ITC en Tome’s Automotive AOSP focus, een groeiend besturingssysteem voor infotainment in voertuigen.

“Dankzij deze overname zijn we in staat om onze missie om gelijkheid en inclusiviteit in de mobiliteits- en auto-industrie te verbeteren en op te schalen”, zegt Tome mede-oprichter en CEO Jake Sigal. “Onze klanten zullen sterk profiteren van de uitgebreide ervaring en expertise van Valtech, waardoor we onze oplossingen op maat kunnen blijven maken voor klanten die voldoen aan hun specifieke behoeften op het gebied van mobiliteit.”

“Samen maken we wegen veiliger en verlagen we de kosten van het inzetten van mobiliteitsdiensten op de weg, door geavanceerde innovaties te leveren waar zowel fabrikanten, bestuurders, fietsers als voetgangers van profiteren en waardoor we slimmere, veiligere mobiliteit in onze straten brengen”, zegt Massimo Baldini, Tome mede-oprichter en president.

“Door ons aan te sluiten bij Valtech vergroten we ons bereik in onze kerngemeenschappen en daarbuiten. We beschouwen onze mensen en de leden van de auto- en mobiliteit-communities als één, denken verder dan de auto en verbinden hen met de samenleving als geheel.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This