CES 2023: Webfleet wordt gepresenteerd als onderdeel van de visie van Bridgestone voor duurzame mobiliteit

3 januari 2023

Bridgestone presenteert op CES 2023 in Las Vegas van 5 tot 8 januari haar integrale visie op duurzame mobiliteit. De visie richt zich op het mogelijk maken van circulariteit van materialen, productprestaties en on-demand diensten voor persoonlijke en fleetmobiliteit. Webfleet, de wereldwijd vertrouwde fleetmanagementoplossing van Bridgestone, zal aanwezig zijn om de cruciale rol te illustreren die data spelen in een duurzame mobiliteitstoekomst. 

 

Webfleet analyseert realtime data om inzichten te bieden die de vlootprestaties verbeteren voor bedrijven van elke omvang. Deze inzichten helpen bedrijven niet alleen om de productiviteit te maximaliseren, maar ook om de kosten te verlagen, de klantenservice te verbeteren, activiteiten te automatiseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Webfleet is ook toegewijd aan het helpen van gebruikers bij het maken van de cruciale overstap naar elektrische voertuigen, met duidelijke, op data gebaseerde rapportage over welke van hun huidige voertuigen kunnen worden vervangen door een elektrisch model. 

Bridgestone maakt nog meer gebruik van de verbonden voertuigdata van Webfleet en biedt inzichten die grote wegbeheerders ondersteunen bij het implementeren van voorspellend wegonderhoud, het verbeteren van de infrastructuur, het verminderen van verkeersopstoppingen en het mogelijk maken van slimme stadsplanning. 

“Onze fleetmanagementoplossing Webfleet is en blijft een kernonderdeel van de visie van Bridgestone op duurzame mobiliteit. Data is cruciaal om een duurzame toekomst van mobiliteit mogelijk te maken, dus we zijn verheugd om op dit wereldwijde podium, CES, te staan, waar we het volledige potentieel van onze datagestuurde oplossingen aan de wereld kunnen laten zien,” zegt Raj Bajaj, Vice President Webfleet International.

Gedurende de vier dagen zal Bridgestone zich ook richten op drie andere belangrijke thema’s: hernieuwbare natuurlijke rubber en bandenrecycling, slimme digitaal verbonden banden en luchtveren voor EV’s, en digitale conciërge voor persoonlijk en wagenparkbeheer.

De duurzame mobiliteitsvisie van Bridgestone komt voort uit Bridgestone’s E8-toewijding en haar acht waarden – Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This