Delta opent nieuw Customer Experience Center voor datacenteroplossingen

21 december 2022

Delta Electronics heeft een nieuw Customer Experience Center voor haar datacenter- en Uninterruptible Power Supply (UPS)-oplossingen geopend in Soest, Duitsland. Met een oppervlakte van 500 m² ondersteunt de faciliteit meerdere MW vermogen en testcapaciteit.

Hierdoor kan de faciliteit voldoen aan talloze test- en kwalificatievereisten, variërend van enterprise datacenters tot megawatt colocatie datacentertoepassingen, waardoor het ideaal is voor het hosten van productdemonstraties, evenals validatie- en trainingssessies. Het ontwerp, de constructie en de werking van het Customer Experience Center voldoen aan de internationale veiligheidsnormen, terwijl de tests volledig geautomatiseerd en gecontroleerd zijn om het hoogste niveau van betrouwbaarheid te bereiken. Met zijn professionele technische team biedt het Customer Experience Center opslagplaatsen van kennis en talent voor meerdere organisaties in de EMEA-regio.

“Volgens sommige marktonderzoeken zal de datacentermarkt in Europa naar verwachting groeien met een CAGR van 5,53% in de periode 2022-2027 door investeringen”, zegt Rakesh Mukhija, Head of Mission Critical Infrastructure Solutions (MCIS) bij Delta EMEA. “De behoefte aan datacenters, variërend van enterprise-niveau tot colocatie-niveau, neemt snel toe. We ondersteunen onze klanten bij het bouwen van op maat gemaakte, betrouwbare, flexibele, beheersbare en energie-efficiënte datacenters met Power Usage Effectiveness (PUE) gericht op lager dan 1.5 door onze datacenterinfrastructuuroplossingen aan te bieden. Het nieuwe Customer Experience Center dient als de perfecte showcase voor onze oplossing met Delta’s technische leiderschap en competentie, en we zijn verheugd om deze nieuwe faciliteit te onthullen.”

In het Customer Experience Center presenteert Delta klanten en partners een breed scala aan betrouwbare en energie-efficiënte datacenteroplossingen. Ze kunnen de kwaliteit en betrouwbaarheid van de door Delta aangeboden oplossingen ervaren, waaronder AC-UPS’s variërend van 1 kVA enkelfasig tot 1000 kVA driefasig met enkelvoudige/parallelle systemen, batterijen, Busway-systeem, IT-racks en bijbehorende accessoires, single rack datacenteroplossingen, distributie kasten en lithium-ionbatterijen.

Het Customer Experience Center is ook uitgerust om kwalificatie- of acceptatietesten uit te voeren met zijn megawatt-testfaciliteiten. Veldtoepassingstests (FAT) kunnen worden uitgevoerd tot 2,4 MW, terwijl alle tests voldoen aan DIN EN 62040 om de hoogste veiligheidsstandaard te garanderen. Het vermogen kan worden opgeschaald tot 3,6 MW om krachtige toepassingen te creëren onder reële werkomstandigheden in een professionele omgeving, zoals een colocatiedatacenter op megawattniveau. De installatie stelt alle schakelhandelingen in staat om aan de meest uiteenlopende eisen van de klant te voldoen, terwijl een volledig geautomatiseerde besturing wordt gecombineerd met perfecte visualisatie-effecten.

De faciliteit biedt training en certificering voor zowel het eigen personeel als voor partners. Met de faciliteiten ter plaatse kan het extreme scenario’s creëren als bewijs van de efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van zijn UPS-oplossingen. Voor klanten die nog niet bekend zijn met Delta’s oplossingen, helpen demonstraties om vertrouwen op te bouwen in de mogelijkheden van haar oplossingen en om het bewustzijnsniveau voor haar datacenter- en UPS-oplossingen te vergroten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This