Dustin start met verkoop refurbished IT in samenwerking met Cisco

14 december 2022

Dustin, een online IT-partner in Scandinavië en de Benelux, start nu met de verkoop van refurbished netwerkapparatuur in samenwerking met Cisco.

“Het is belangrijk dat Dustin bijdraagt aan de circulaire transitie van de industrie en daarom willen we onze klanten gebruikte IT-apparatuur kunnen aanbieden. Dankzij de samenwerking met Cisco zetten we samen de stap naar een meer circulaire IT-industrie”, aldus Angelo Bul, EVP Large Corporate & Public Benelux, bij Dustin.

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur is beschikbaar in alle markten waar Dustin actief is en is voornamelijk gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar ook op KMO’s. De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met volledige ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware op verantwoorde wijze kan worden hergebruikt en gerecycled.

“Dit is weer een stap om met de gehele sector de goede kant op te gaan en een stap in de richting van ons doel om in 2030 100% circulair te zijn. We willen het voor bedrijven en de publieke sector gemakkelijker maken om duurzamer te zijn”, zo besluit Angelo Bul.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This