Insight behaalt alle zeven Microsoft Solution Partner onderscheidingen in EMEA, voor een nog sterker aanbod aan end-to-end diensten en oplossingen

18 november 2022

Insight, de Solution Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, heeft alle mogelijke onderscheidingen als Microsoft Solution Partner verkregen. Waaronder ook de zeldzame zevende onderscheiding voor Microsoft Cloud, die alleen is weggelegd voor ondernemingen die ook de zes andere onderscheidingen verdiend hebben. Door die kwalificaties kan Insight zijn ruime aanbod aan oplossingen en diensten nog uitbreiden. Klanten krijgen voortaan van a tot z ondersteuning bij hun digitale transformatie en toegang tot alle oplossingen van Microsoft. 

De onderscheidingen zijn een mooie erkenning en tonen aan dat Insight als geen ander klanten succes helpt te boeken in elk domein van de Microsoft oplossingen: Business Applications, Data & AI, Digital & Application Innovation, Modern Work, Security, Infrastructure Azure, en Microsoft Cloud. Binnen deze domeinen heeft Insight tot nog toe twaalf specialisaties behaald. Een verdienste waarmee het bedrijf zijn omvangrijke technische expertise in de kijker zet en zich profileert als uitmuntende leverancier van oplossingen en diensten op basis van Microsoft technologie. 

Karen McLaughlin, Senior Vice-President, EMEA Solutions & Global Center of Excellence bij Insight, licht toe: “We zijn al meer dan dertig jaar Microsoft Partner. Deze onderscheidingen weerspiegelen dan ook het fantastische partnerschap dat we uitgebouwd hebben en bevestigen we de enorme inzet en toewijding van alle teamleden bij Insight. We staan erom bekend organisaties te helpen hun zakelijke doelstellingen te realiseren en hun investering in mensen, processen en technologie maximaal te laten renderen met een end-to-endaanpak voor cloudtransformatie. Deze onderscheidingen versterken onze drive om uit te groeien tot dé toonaangevende integrator van oplossingen en om onze klanten in de volledige EMEA-regio te ondersteunen tijdens hun digitale transformatie.”

Microsoft kent de onderscheidingen aan zijn partners toe op basis van de score die ze behalen voor criteria als prestaties, vakkundigheid en klantsucces.

In oktober 2022 ruilde Microsoft zijn bekende Gold en Silver certificeringen voor partners in voor deze onderscheidingen. Elke onderscheiding is gekoppeld aan een specifiek oplossingsgebied en is nauw verweven met de manier waarop Microsoft de markt benadert. 

Ontdek hier hoe Insight zijn oplossingen ontwikkelt rond Microsoft technologie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This