Workiva benoemt Philippe Moormann tot Regional Sales Director – ESG

16 november 2022

Workiva, een bedrijf dat transparant rapporteren over ESG mogelijk wil maken, kondigt de benoeming aan van Philippe Moormann als Regional Sales Director – ESG. In deze rol is Moormann verantwoordelijk voor het verbeteren van transparante ESG-rapportageprocessen van bedrijven in de Benelux. 

Philippe Moormann

Moormann werkte tot voor kort bij PwC, waar hij als ESG Business Development Lead bedrijven ondersteunde in hun duurzame transformatie. Zijn ruim twintig jaar aan ervaring zal hij nu inzetten om klanten van Workiva te helpen meer transparantie te creëren in hun ESG-verslaglegging.

“Transparant rapporteren over hoe de activiteiten van bedrijven invloed hebben op maatschappij en milieu wordt steeds belangrijker. Bovendien zijn vanaf 2024 de CSDR-richtlijnen van kracht, die moeten gaan zorgen voor meer transparantie en een betere kwaliteit van duurzaamheidsinformatie. Ik kijk ernaar uit om samen met Workiva impact te kunnen maken op de maatschappelijke duurzaamheidsagenda van deze bedrijven”, aldus Moormann. 

Met ESG Reporting biedt Workiva een oplossing voor ESG verslaggeving die het risico op fouten bij de verslaglegging minimaliseert en tegelijkertijd interne samenwerking faciliteert die dus ook de waarde van de bedrijfsrapportage, voor alle belanghebbenden, verhoogt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This