Nutanix onthult nieuwe cloudbundels om EMEA-kanaal te versterken

15 november 2022

Nutanix kondigde vandaag zijn nieuwe Cloud Bundels aan. Dit initiatief bouwt voort op de in 2020 gelanceerde partnerinitiatieven voor het commerciële marktsegment. Dankzij de nieuwe generatie cloud bundels kunnen klanten standaardiseren op het Nutanix Cloud Infrastructuur-platform (NCI) en krijgen channel partners gestroomlijnde opties om te integreren met hun eigen waarde proposities om hun marktaandeel in cloud computing te vergroten.  

Nutanix onderstreept zijn voortdurende leiderschapspositie in cloud computing en Hyperconverged Infrastructure (HCI) en kondigde onlangs aan dat het voor het vierde jaar op rij is uitgeroepen tot Customers’ Choice in de Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ van 2022 voor HCI-software. Wanneer HCI wordt gekoppeld aan intelligente software, zien we de evolutie van oplossingen zoals ons Nutanix Cloud Infrastructuur-platform, dat flexibele bouwstenen creëert die legacy-infrastructuur vervangen die voorheen bestond uit afzonderlijke servers, netwerken en opslag.  

“Onze NCI-oplossing staat bekend om de vereenvoudiging van IT-omgevingen met een servergebaseerd softwaregedefinieerd model. De nieuwe Cloud Bundels breiden dit uit om het voor ons partnernetwerk in EMEA eenvoudiger te maken om hybride cloud-infrastructuur, multicloud management, unified storage, database en desktop services oplossingen aan te kopen. Nutanix is een partner-gedreven organisatie, en we willen onze partners uitrusten met innovatieve oplossingen waarop zij hun eigen diensten met toegevoegde waarde kunnen leveren om ervoor te zorgen dat hun klanten klaar zijn om te schalen in een wereld die steeds meer op de cloud is gebaseerd”, zegt Adam Tarbox, Vice President of EMEA Channel Sales bij Nutanix.  

Organisaties zijn steeds meer afhankelijk van technologische ecosystemen die innovatie op schaal mogelijk maken. De nieuwe Nutanix Cloud Bundels integreren een diverse stack van Nutanix-oplossingen ompartners uit te rusten met de middelen om aantoonbaar bedrijfsrendement in de cloud te leveren voor hun klanten. 

“Zakelijke en technologische leiders moeten een intensief proces doorlopen om te bepalen welke cloudomgeving geschikt is voor hun organisatie. Nutanix partners beschikken over de vaardigheden en ervaring in verschillende industrieën om ervoor te zorgen dat de bedrijfsresultaten worden afgestemd op cloud-gedreven innovatie. Onze nieuwe Cloud Bundels vereenvoudigen dit proces en leveren een geïntegreerde omgeving terwijl ze toch de flexibiliteit en schaalbaarheid van het Nutanix Cloud platform bieden”, voegt Tarbox toe.  

De nieuwe Cloud Bundels voor de commerciële markt zijn beschikbaar in drie versies: 

  • Starter Bundle voorziet commerciële klanten van de kerncomponenten van een hyperconverged omgeving met NCI Starter, dat de gehele datacenter stack convergeert, inclusief compute, storage, networking en virtualisatie. 
  • Pro Bundle voorziet NCI Pro en Nutanix Cloud Manager (NCM) beide op cores. NCM biedt dekking voor Nutanix en VMware private clouds. NCM kan ook worden afgestemd op het creëren van een ‘onzichtbare cloud’ door ontwikkelaars via een marktplaatsachtig platform toegang te geven tot hybride multicloud-resources, te controleren wat voor hen zichtbaar is, of te beschikken over governancebeleid rond resourceverbruik. 
  • Ultimate Bundle bestaat uit NCI Ultimate en NCM Starter. Het levert hyperconverged prestaties op schaal in een gevarieerde toepassingsomgeving. De oplossingen leveren de hoogste prestaties en SAN-functies die organisaties dagelijks gebruiken. 

De drie bundels zijn beschikbaar met ondersteuning op productieniveau en kunnen worden aangeboden voor een kerncapaciteit tussen 72 en 192 cores. Dit betekent dat de nieuwe bundels, anders dan voorheen, geen vaste configuratie hebben, maar alleen beperkt zijn op basis van het minimum- en maximumaantal cores. Een promotionele NUS Pro-bundel kan ook worden toegevoegd aan elk van de drie versies. Deze bundel kan worden aangeboden voor een capaciteit van 5 tot 10 TiBs.  

Alle bestaande Nutanix Cloud Bundel aanbiedingen zijn geldig tot eind december 2022, wanneer de overgang naar de nieuwe Cloud Bundels is voltooid. Voor legacy bundel klanten werkt Nutanix aan het proces om hen de nieuwe versies van cloud bundels aan te bieden op het moment van verlenging. 

Nutanix-partners profiteren van hetzelfde niveau van marketingondersteuning dat ze anders zouden krijgen wanneer ze de enterprise-markt aanspreken. Nieuwe partners die geïnteresseerd zijn in de Nutanix commerciële pakketten moeten zich eerst registreren voor het Nutanix Partner Programma.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This