Tricentis kondigt NeoLoad 9.0, Test Management for Jira en Test Automation for Salesforce aan

19 oktober 2022

Tricentis, een wereldwijde leider in enterprise continuous testing, lanceert versie 9.0 van Tricentis NeoLoad, en de nieuwe producten Tricentis Test Management voor Jira en Tricentis Test Automation voor Salesforce. De oplossingen breiden de toonaangevende mogelijkheden van het bedrijf uit op het gebied van continu prestatietesten, testbeheer en testautomatisering. Al deze voorzieningen zijn bedoeld voor het verder verbeteren van de kwaliteit van applicaties en het verkorten van de deadlines voor het opleveren van nieuwe releases.  

“IT-investeringen en de vraag waaraan deze uitgaven worden besteed, worden in het huidige economische klimaat nog meer onder de loep genomen dan normaal. Daarom is het testen van software meer dan ooit een bedrijfskritische activiteit voor bedrijven. Dankzij deze quality assurance (QA) versnellen en stroomlijnen bedrijven hun processen en zijn ze in staat hun klanten hoogwaardige digitale ervaringen te bieden”, zegt Kevin Thompson, CEO van Tricentis. “De uitbreiding van ons productgamma biedt onze klanten belangrijke voordelen.” 

Tricentis NeoLoad 9.0 

De nieuwste versie van NeoLoad bevat nu RealBrowser. Dit is een belangrijke nieuwe feature die gecombineerde protocol en browser-gebaseerde prestatietesten in een enkele oplossing biedt. Met de nieuwe browser-gebaseerde testmogelijkheden, maakt NeoLoad het testen van prestaties en schaalbaarheid van moderne, dynamische webapplicaties mogelijk. Dat zorgt ervoor dat de responstijden aan de kant van de klant voldoen aan SLA’s, terwijl uitzonderlijke ervaringen voor eindgebruikers worden geleverd. Dankzij de volledige zichtbaarheid van back-end en front-end performance testen vanuit een enkele oplossing, kunnen QA en development teams sneller applicaties van hogere kwaliteit leveren.  

Tricentis Test Management for Jira 

Test Management voor Jira is een end-to-end oplossing voor testmanagement die QA en ontwikkelaars helpt binnen Jira snel en eenvoudig testen te beheren als één team, en dat gedurende de hele software ontwikkelingscyclus. De oplossing biedt de prestaties, schaalbaarheid en intuïtieve user interface die teams nodig hebben om samen te werken in dezelfde workflow, zodat ze snel kunnen schalen (waar andere testomgevingen voor Jira juist falen) en met vertrouwen releases kunnen afleveren.  

Tricentis Test Automation for Salesforce 

Test Automation for Salesforce is een uitgebreide oplossing voor geautomatiseerd testen, waarmee Salesforce-admins, ontwikkelaars en QA-teams eerder en vaker kunnen testen. Dat resulteert in snellere releases, versnelde ontwikkeling en uitgebreide Salesforce-testdekking. Voordelen zijn onder meer een verbeterde kwaliteit van releases en upgrades, een snellere ontwikkelingscyclus en een hogere return on investment.  

“Nu de economie softwareontwikkelingsteams onder druk zet om meer te doen met minder, dreigen testprocessen te vertragen wat een negatieve impact heeft op de bedrijfsresultaten. Groeiende bedrijven kunnen zich dit niet veroorloven en moeten zich richten op oplossingen die hen in staat stellen snel en wendbaar te blijven, ongeacht het economische klimaat”, aldus Melinda Ballou, Research Director of Agile ALM bij IDC. “De uitbreiding van het Tricentis-productportfolio doet precies dat. Bovendien verlaagt het de kosten en stelt het QA- en ontwikkelingsteams in staat meer en beter samen te werken, sneller gebruikerservaringen van hoge kwaliteit te leveren en eerder en vaker te testen.” 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This