Nieuwe Dell Rugged Extreme Tablet: werk zonder grenzen

12 oktober 2022

Dell Technologies introduceert zijn nieuwe versie van de Latitude 7230 Rugged Extreme, een premium tablet die ultieme prestaties, betrouwbaarheid en productiviteit op het werkveld levert. Hij is speciaal ontwikkeld voor de professionals die in de meest extreme omstandigheden moeten werken.

Betrouwbaarheid is essentieel bij zware beroepen, en daarom kiezen vaklui voor de Rugged Extreme, de lichtste1, meest krachtige2 en robuuste 12-inch tablet op de markt. De 7230 Rugged Extreme-tablet is perfect voor spoeddiensten en andere eerstehulpverleners; hij is niet alleen duurzaam en gemakkelijk mee te nemen, maar ook betrouwbaar. Bovendien beschikt hij over de nodige veiligheidsfuncties die militairen en ambtenaren helpen om bijvoorbeeld uiterst gevoelige informatie veilig te beheren. Dit alles wordt ondersteund door een langere batterijduur van maximaal 20 uur en een robuuster ontwerp: de 7230 Rugged Extreme-tablet heeft val- en temperatuurtesten doorstaan en is bestand tegen de meest uitdagende omstandigheden.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de Latitude 7230 Rugged Extreme:

Dankzij een gewicht van 1,27 kg is dit de lichtste robuuste 12-inch tablet op de markt en trekt u er met gemak op uit. Ook uw prestaties krijgen een boost, aangezien dit de meest krachtige 12-inch robuuste tablet is met 12e Gen Intel Core-processors tot i7 en geïntegreerde Iris Xe-graphics. Het scherm, met een beeldverhouding van 16:10, blijft leesbaar in direct zonlicht dankzij een helderheid van maximaal 1200 nits en kan met handschoenen worden bediend voor een optimale interactie. Het schermoppervlak is 13% groter dan dat van de vorige generatie, en is daardoor het grootste3 op de markt van 12-inch robuuste tablets. De hot-swappable dubbele batterijen staan garant voor een batterijduur tot 20 uur, zodat het apparaat altijd klaar is voor gebruik.

De nieuwe wifi 6E met dubbele breedbandondersteuning levert hogere snelheden, en de tabletpoorten kunnen geconfigureerd worden om tegelijkertijd met wifi, gps en WWAN te verbinden zodat u sneller en efficiënter gegevens kunt delen. Geniet van de veiligheidsfuncties van het vooraf geïnstalleerde Dell TPM 2.0 ControlVault, de infraroodcamera voor de gezichtsherkenning van Microsoft Windows Hello en optionele functies zoals een vingerafdruklezer, een verwijderbare SSD-kaart om gevoelige informatie mee te nemen en smartcardlezer die met contact of contactloos werkt.

Daarnaast heeft Dell Technologies nieuwe en verbeterde accessoires ontwikkeld die passen bij de robuustheid van de tablet, en ondersteuning bieden bij het gebruik ervan in uiteenlopende omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn:

  • een nieuw afneembaar toetsenbord;
  • een Active Pen voor een nog betere interactie met het scherm;
  • een handriem en schouderband, gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, die naar wens gedraaid kunnen worden;
  • een magnetische houder waarmee u de tablet aan een metalen muur of oppervlak kunt bevestigen;
  • een stevig handvat om de tablet gemakkelijk mee te nemen, dat bovendien naar wens gedraaid kan worden voor een betere ergonomie.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This