Manchester City-legende vergezelt Acronis naar GITEX

12 oktober 2022

Acronis heeft bekendgemaakt dat voormalig voetballer van Manchester City en Argentijns international Pablo Zabaleta op dinsdag 11 oktober van 13.00 tot 14.00 uur lokale tijd tijdens GITEX 2022 aanwezig zal zijn in Acronis-stand H1 – C58.

Verwacht wordt dat Acronis, wereldwijd leider op het gebied van cyberbescherming, nadere aankondigingen zal doen tijdens de GITEX Global week, om zo opnieuw een uniek cachet aan het evenement te geven. De aanwezigheid van Zabaleta volgt op de presentatie door Acronis tijdens GITEX in 2021 van ‘s werelds eerste vliegende elektrische raceauto, in samenwerking met zijn zaken- en sportpartners. 

Acronis levert oplossingen voor antivirus, back-up, noodherstel en endpointbeveiligingsbeheer, bekroonde, op AI gebaseerde anti-malware en op blockchain gebaseerde technologieën voor dataverificatie door middel van implementatiemodellen met serviceproviders en IT-professionals. De oplossingen van Acronis beschermen data, applicaties en systemen in elke omgeving. Acronis Cyber Protect, het paradepaardje van het bedrijf (ook beschikbaar als cloudversie), is de eerste oplossing voor cyberbescherming waarin back-up, noodherstel, geavanceerde anti-malwaretechnologie, antivirus, beoordeling van kwetsbaarheden, patchbeheer en tools voor beheer op afstand in één console zijn geïntegreerd. De oplossing bestrijkt de vijf vectoren van cyberbescherming en zorgt voor veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en bescherming (in het Engels SAPAS) in het datacentrum, de cloud en randapparatuur. De oplossingen hebben open API’s voor ontwikkelaars waarmee het platform volledig kan worden geïntegreerd met andere tools die ze gebruiken.

Uit het laatste Cyberthreats Report van Acronis bleek dat ransomware bedreiging nummer 1 is voor organisaties en de schade naar verwachting in 2023 zal oplopen tot $ 30 miljard. In dit report wordt ook gemeld dat de Verenigde Arabische Emiraten tot de top tien behoorde van landen met het hoogste percentage gedetecteerde malware in juni dit jaar. Cyberbescherming is voor iedereen van vitaal belang, ongeacht de sector of grootte van de organisatie. De meeste grote sportclubs overal ter wereld beginnen te beseffen hoe cruciaal cyberbescherming is voor de resultaten van hun team en voor de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Beveiliging van hun IT-omgeving, apparaten en data voor, tijdens en na een race of wedstrijd is voor sportclubs niet langer een optie. Kennis over cyberrisico’s en het opstellen van een strategie is iets wat iedere organisatie en privépersoon voor ogen zou moeten hebben.

Pasha Ershow, Senior Vice President APJ & MEA Sales and Global Channel: “Acronis is de enige leverancier met een alles-in-één-oplossing die geschikt is voor elke doelgroep, van mkb tot internationale onderneming, tot zelfs de privégebruiker, wanneer het gaat om volledige cyberbescherming. We zijn ook dit jaar weer grootschalig aanwezig op GITEX en willen daar graag onze partners en klanten persoonlijk ontmoeten, maar ook iedereen die vragen heeft over hoe we zouden kunnen helpen met onze innovatieve technologie. We hebben onze investering in dit evenement verdrievoudigd omdat het Midden-Oosten onze volledige prioriteit heeft en we van mening zijn dat er nog veel kan worden gedaan wat betreft voorlichting en opleiding op het gebied van cyberrisico’s.”

Bezoek Acronis in stand H1 – C58 om te weten te komen waarom topsportteams en bedrijven in tal van sectoren vertrouwen op producten van Acronis en hoe ook u daarvan zou kunnen profiteren.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This