Salesforce en WhatsApp werken samen om bedrijven te helpen de klantenbinding te verhogen

21 september 2022

Tijdens Dreamforce 2022 kondigen Salesforce en WhatsApp, de populairste berichtendienst ter wereld, een nieuw strategisch partnerschap aan. Dit stelt Salesforce-klanten in staat met hun klanten te verbinden en nieuwe ervaringen via WhatsApp te bieden.

WhatsApp-first business messaging zal alle uitgebreide mogelijkheden van het bedrijf leveren en zorgen voor moderne, handige, geïntegreerde en gepersonaliseerde ervaringen tussen mensen en bedrijven, wereldwijd. Deze integratie zal de manier waarop merken communiceren met consumenten in verkoop-, service- en marketingactiviteiten compleet transformeren. Bedrijven kunnen bovendien hun klanten rechtstreeks activeren via het gloednieuwe Salesforce Genie. Dit is een nieuw dataplatform dat ‘s werelds eerste real-time CRM mogelijk maakt dat naadloze, sterk gepersonaliseerde ervaringen biedt voor verkoop, service en marketing.

Met de nieuwe integratie kunnen merken eenvoudig hun ervaring aanpassen om op een snelle, eenvoudige en persoonlijke manier in contact te komen met hun klanten om vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en producten te promoten en te verkopen. Dit verhoogt de betrokkenheid, loyaliteit, gemak, interactie en tevredenheid voor zowel het merk als de klant.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This