Supergood wil ambitieuze bedrijven helpen uitgroeien tot “supergoede” bedrijven met innovatie, technologie en communicatie

16 september 2022

Vandaag wordt Supergood boven de doopvont gehouden. De organisatie vormt een ecosysteem van agencies die elk over eigen expertise beschikken in communicatie, (digitale) marketing, technologie en innovatie. Door synergie te creëren tussen deze onafhankelijke bedrijven wordt Supergood een one-stop-shop voor kmo’s en corporates die aan het begin staan van hun (digitale) transformatieproces of er middenin zitten.

Om in een snellere en steeds complexer wordende digitale wereld te groeien, hebben bedrijven nood aan een grondige kennis van verschillende disciplines. Door de war on talent en het gebrek aan kennis om bepaalde profielen op te leiden of te ondersteunen, gaan bedrijven vaak op zoek naar externe kennis. Maar wanneer je gaat outsourcen werk je vaak samen met verschillende partners. En dat kan complex, overweldigend en weinig synergetisch zijn. Enter Supergood.

Laurent Janssens, managing partner bij Supergood

Supergood vormt één allesomvattende familie van verschillende servicebedrijven, met elk hun expertise in innovatie, technologie, data, communicatie en marketing. Supergood fungeert als een one-stop-shop voor bedrijven die gebruik willen maken van deze verschillende disciplines, of van één service op zich. Supergood verenigt de onafhankelijke bedrijven die elk over hun expertise beschikken, om zo hun klanten te ondersteunen om de beste versie van zichzelf te worden. Van innovatie tot marketing: bedrijven kunnen bij één servicepartner terecht die garant staat voor kwaliteit.

Gezonde ambitie

Momenteel maken 120 experten deel uit van de Supergood groep. Vanuit de kantoren in Antwerpen, Zaventem en Brugge werken zij voor gereputeerde bedrijven waaronder DAS verzekeringen, Telenet, Daikin, Vandemoortele en Unilin. Tegen 2025 wil de groep zo’n 300 experten tewerkstellen. Een uitbreiding van de kantoren naar Leuven, Gent en Hasselt zit in de planning.

“Het is onze ambitie om de Belgische marktleider te zijn als one-stop-shop voor digitale transformatie, innovatie en kwalitatief hoogstaande communicatie”, zegt Laurent Janssens, managing partner bij Supergood. “Bovendien willen we op langere termijn niet alleen in heel Vlaanderen, maar zelfs internationaal aanwezig zijn. Dat is voor een stuk vandaag al het geval, aangezien sommige van onze klanten ook in het buitenland actief zijn.”

Gestart als Road21

De funderingen voor Supergood werden in 2019 gelegd met de opstart van Road21, een gelijkaardig concept dat een ecosysteem omvatte van start-ups, dienstverleners, marketing agencies en specialisten in digitale innovatie. Binnen dat ecosysteem werden synergieën gecreëerd door alle partners met elkaar te laten samenwerken. Vandaag bestaat het Supergood ecosysteem uit de agencies Lemon, Code-Less, Stretch, OneTec, Liquid en Districts. In de nabije toekomst zullen nog meer servicebedrijven aansluiten.

Laurent Janssens: “Wij opereren als één aligned partner van top-tier agencies die slimme (digitale) ideeën en innovaties bieden en implementeren. Zo streven we naar de versnelde groei van onze klanten. Onze unieke synergie biedt inzichten die stand-alone bureaus niet kunnen bieden, met een beperking van de overhead. Dankzij onze expertise kunnen bedrijven zich onderscheiden en groeien in een snel veranderende en competitieve omgeving. Wij houden ervan om steeds complexere uitdagingen aan te pakken en op te lossen. Technologie, innovatie en communicatie zijn cruciale ingrediënten om onze klanten te laten uitgroeien tot supergoede bedrijven. Uiteraard leggen we ook voor onszelf de lat hoog genoeg zodat alleen het supergoede goed genoeg is.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This