Acronis aangemerkt als High Performer in de Canalys Endpoint Security Vendor Performance Index voor het 1e kwartaal van 2022

16 september 2022

Acronis, wereldwijd aanbieder op het gebied van cyberbescherming, heeft vandaag bekendgemaakt dat het in de Canalys Endpoint Security Vendor Performance Index voor het eerste kwartaal van 2022 is aangemerkt als High Performer. Het bedrijf, dat alom geprezen wordt als pionier op het gebied van cyberbescherming, wist in de eerste drie maanden van 2021 een omzetgroei van 18,8 procent te realiseren.

Canalys, een toonaangevend onderzoeksbureau voor de wereldwijde technologiemarkt, heeft zijn driemaandelijkse Endpoint Security Vendor Performance Index-onderzoek gepubliceerd dat licht werpt op de ontwikkeling van het marktaandeel en de nieuwste trends in de sector voor eindpuntbeveiliging. Het onderzoek is gericht op de prestaties – met name de acceptatiegraad onder klanten – die leveranciers hebben behaald op de markt voor eindpuntbeveiliging gedurende de afgelopen 12 maanden (juli 2021 tot juni 2022).

In het rapport van 2022 spreekt Canalys zijn waardering uit voor de eindpuntbeveiligingsoplossing van Acronis die is geïntegreerd met services voor gegevensback-up en -herstel. Acronis werd officieel geclassificeerd als eindpuntbeveiligingsplatform (EEP) toen de oplossing in april 2021 werd toegevoegd aan de Canalys Endpoint Security Vendor Performance Index. Sindsdien heeft Acronis de eindpuntbeveiligingsoplossingen verder uitgebreid, verschillende integraties met platforms van bekende serviceproviders aangekondigd en verbeteringen aangebracht in Acronis Cyber Protect Cloud, het toonaangevende alles-in-één cyberbeschermingsplatform voor serviceproviders.

“We zijn er trots op dat Acronis door Canalys wordt erkend als provider van een toonaangevend eindpuntbeveiligingsplatform”, aldus Oleg Melnikov, Chief Technology Officer bij Acronis. “De beveiligingsrisico’s worden steeds groter en bedrijven kunnen niet meer volstaan met een simpele, traditionele back-upoplossing. Deze erkenning van Canalys laat zien dat bedrijven behoefte hebben aan een holistische cyberbeschermingsoplossing, zoals die van Acronis, om hun IT-infrastructuur tegen moderne cyberbedreigingen te beschermen.”

Alex Smith, Vice President van Canalys, merkt het volgende op: “De positie van Acronis als High Performer in onze Endpoint Security Vendor Performance Index is het bewijs van de uitstekende marktprestaties en de uitmuntende oplossingen die het bedrijf tot stand heeft gebracht. Dankzij de unieke benadering van cyberbescherming en de deskundige ondersteuning van channelpartners ga ik ervan uit dat Acronis tot ver in de toekomst een leiderspositie zal innemen op het gebied van eindpuntbeveiliging voor serviceproviders en resellers.”

Ruim 20.000 serviceproviders en 750.000 bedrijven vertrouwen op de cyberbeschermingsoplossingen van Acronis, die verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen. In het afgelopen jaar heeft Acronis Cyber Protect ruim 1 miljoen aanvallen voorkomen en meer dan 2,66 miljoen workloads beschermd. Hierdoor konden serviceproviders en IT-professionals geldverslindende downtime voorkomen en de continuïteit van hun bedrijven waarborgen.

Meer informatie over de geïntegreerde eindpuntbeveiligingsoplossing van Acronis kunt u vinden op acronis.com. Ook nodigen we u van harte uit om u aan te melden voor de Acronis #CyberFit Summit 2022 die van 7 tot en met 9 november 2022 wordt gehouden in Miami, Florida (VS).

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This