Barracuda versterkt e-mailsecurity met Zero Trust Access

15 september 2022

Securitybedrijf Barracuda heeft Zero Trust Access toegevoegd aan zijn e-mailsecurity suite. Met de nieuwe mogelijkheden kunnen klanten de toegang tot e-mailsystemen en Microsoft 365-applicaties beter controleren en beheren op een ‘need-to-know’-basis, wat bedrijven een extra securitylaag biedt.

Met de versnelde migratie naar Microsoft 365 ontstaan er ook meer mogelijkheden om bedrijven aan te vallen. Het beveiligen van workloads voor tools zoals OneDrive, SharePoint en Teams vereist dan ook securitystrategieën die zijn gebouwd voor de cloud. Een robuuste benadering van e-mailsecurity is vooral belangrijk als het gaat om bescherming tegen het overnemen van accounts. Aanvallers die erin slagen om een account te compromitteren proberen namelijk om zich vervolgens horizontaal door de Microsoft 365-omgeving te bewegen en zo toegang te krijgen tot andere applicaties en gegevens.

Barracuda Email Protection Premium Plus, nu met Zero Trust Access, versterkt de security van de Microsoft 365-omgeving door continu te checken en alleen de juiste gebruikers toegang te geven tot de bronnen waar ze toegangsrechten voor hebben. Conditionele, op tijd en op context gebaseerd toegangsbeleid voor de e-mail en applicaties van Microsoft 365 kan de aanvalsmogelijkheden en compliancerisico’s voor bedrijven verkleinen.

“Barracuda Email Protection met Zero Trust-Security biedt volledige bescherming voor Microsoft 365, voor meer veerkracht en betere security”, Alain Luxembourg, regional vice president Benelux & Nordics bij Barracuda. “Voor organisaties die hun bedrijven, merken en mensen moeten beschermen tegen geavanceerde e-maildreigingen, is Barracuda Email Protection een complete en gebruiksvriendelijke oplossing.”

Hier staat een blog over Enhancing security with Zero Trust Access.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This