Dstny Automate’s Call2Teams-platform wint SaaS award voor beste SaaS-product voor communicatie, samenwerking of conferencing

13 september 2022

Eerder dit jaar kondigde Dstny, de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, de overname aan van de toonaangevende Britse Microsoft Teams-integratiespecialist Qunifi, nu Dstny Automate. Deze overname past volledig in de strategie van Dstny en Call2Teams is een perfect voorbeeld van de waarde die Dstny kan bieden aan haar eindgebruikers. Dstny Automate’s Call2Teams-oplossing is uitgeroepen tot winnaar van het beste SaaS-product voor communicatie, samenwerking of conferencing in het internationale SaaS Awards programma.

Het Call2Teams-platform is de wereldwijde leider in Teams-integratie voor UCaaS-providers, ontwikkeld en onderhouden door Dstny Automate. Met uitgebreide interoperabiliteit en continue innovatie, geeft Call2Teams Voice-, Telco- en IT-partners een geavanceerde go-to-market oplossing voor voice-enabling Teams. Call2Teams wordt voorzien van multi-tenant, multi-tiered abonnementsbeheer en is goedgekeurd door Microsoft, met ingebouwde enterprise-grade encryptie en beveiliging. 

De SaaS Award is een erkenning dat Call2Teams een essentieel onderdeel is van Dstny’s strategie in bedrijfsintegraties en een perfect voorbeeld van hoe Dstny zakelijke waarde naar eindgebruikers brengt door efficiënt samen te werken met andere partijen. Voor de zevende editie van de SaaS Awards ontving de organisatie honderden inzendingen vanuit de hele wereld.

Jeannie Arthur, CEO van Dstny Automate, reageert: “Het is een ongelooflijke eer om deze internationale SaaS Award te winnen voor het beste communicatie-, samenwerkings- of conferentieproduct. De afgelopen jaren is de manier waarop organisaties technologie gebruiken om telewerken, thuiswerken en hybride werken mogelijk te maken enorm veranderd. We zijn er trots op dat we samenwerken met de grootste wereldwijde communicatiebedrijven om werknemers van voice-enabling te voorzien, waar ze zich ook bevinden – op kantoor, onderweg, in de eerste lijn of thuis. Het is ook een enorme eer om met een ongelooflijk team mensen te werken. Met een remote-first team verspreid over 8 tijdzones ben ik trots op wat we vandaag leveren en enthousiast over wat we in de toekomst zullen leveren.”

Annabelle Whittall, hoofdjurylid van de SaaS Awards: “Call2Teams heeft bewezen een creatieve manier te zijn om Microsoft Teams te integreren met je huidige telefoniesysteem. Call2Teams is verdiend één van de winnaars van de SaaS Awards 2022 gezien de vlekkeloze stroomlijning en geavanceerde integratie.”

James Williams, Head of Operations van de Cloud Awards, vertelt: “Call2Teams is een waardige winnaar van de SaaS Awards omdat het platform werkelijk en effectief onderscheidend is in een ongelooflijk concurrerende categorie.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This