Acronis vermeld als visionair in het 2022 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Backup and Recovery Software Solutions

12 september 2022

Acronis, wereldwijde aanbieder op het gebied van cyberbescherming, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf voor het tweede jaar op rij een visionair is genoemd in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions. 

Magic Quadrant-rapporten zijn het toppunt van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek in specifieke markten en geven een holistisch beeld van de relatieve posities van de providers in markten met een sterke groei en waar duidelijk sprake is van een sterke differentiatie van providers. Volgens Gartner is de “markt voor Enterprise Backup and Recovery Software Solutions gericht op vernieuwende technologieën of benaderingen die tegemoetkomen aan de voortdurend veranderende behoeften van eindgebruikers”. 

In dit rapport krijgt Acronis erkenning voor de Acronis Cyber Protect Cloud en voor de volledigheid van onze visie en het vermogen om die uit te voeren.  

Patrick Pulvermueller, Chief Executive Officer van Acronis: “Wij beschouwen die erkenning van Acronis voor het tweede opeenvolgende jaar in het Gartner Magic Quadrant als een aanzienlijke prestatie die eens te meer bevestigt dat Acronis de gouden standaard is voor holistische oplossingen op het gebied van gegevensbescherming en cybersecurity. Alle complexiteit binnen de IT-sector heeft geleid tot onbeheersbare risico’s die nog eens werden verergerd door ongelijksoortige systemen die niet waren ontworpen om samen te werken. Het is onze visie om klanten de controle op hun omgevingen te geven door een geïntegreerd platform te bieden dat een optimale bescherming garandeert van alle data, applicaties en systemen met het oog op de huidige bedreigingen voor cybersecurity.”

De oplossingen voor cyberbescherming van Acronis hebben het vertrouwen van meer dan 20.000 serviceproviders en 750.000 bedrijven en dienstverlenende organisaties in ruim 150 landen. Afgelopen jaar wist Acronis Cyber Protect meer dan 1 miljoen aanvallen te voorkomen en werden meer dan 2,66 miljoen workloads beveiligd, waardoor serviceproviders en IT-bedrijfsteams kostbare uitvaltijd konden voorkomen en ervoor wisten te zorgen dat de bedrijfsactiviteiten van hun stakeholders niet werden onderbroken.

U kunt u hier registreren voor deelname aan de Acronis #CyberFit Summit 2022 in Miami, Florida (VS) van 7 tot en met 9 november 2022. Klik hier voor meer informatie over Enterprise Backup and Recovery Software Solutions.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This