Micro Focus’ CyberRes gaat met Google Cloud samenwerken

8 augustus 2022

CyberRes, een bedrijfsonderdeel van Micro Focus, gaat met Google Cloud samenwerken. De CyberRes’ end-to-end enterprise-oplossing voor gegevensbescherming, Voltage SecureData, wordt geïntegreerd met Google’s BigQuery datawarehouse om sneller en uitgebreider de beschikking over data te hebben in overeenstemming met de steeds veranderende privacyregelgeving.

Door de integratie kunnen CyberRes Voltage klanten hun gegevens altijd beschermen, waarbij het niet uitmaakt of ze in gebruik, in beweging of opgeslagen zijn. Omdat ook remote functies worden ondersteund, kunnen Google Cloud’s BigQuery klanten profiteren van de Voltage technologieën die privacy garanderen. Gezamenlijke klanten kunnen de Voltage-diensten voor encryptie, hashing en tokenisatie binnen BigQuery gebruiken in combinatie met de native beveiliging van Google BigQuery voor strikte controles op privacy compliance. Voltage heeft een datacentrische benadering voor het maken van veilige analyses waarvan privacy standaard deel uitmaakt. Dankzij de cloudonafhankelijke en consistente gegevensbescherming van Voltage kunnen alle klanten veilig gebruik maken van data voor analyses van hybride clouds.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This