Asperitas gaat samenwerking aan met Unica Datacenters voor implementaties van immersiekoeling

20 juni 2022

Immersion cooling-specialist Asperitas heeft een samenwerking aangekondigd met datacenter-infrastructuurexpert Unica Datacenters voor de implementatie, service en onderhoud van Asperitas-producten voor hun Immersed Computing-projecten.

Unica Datacenters, onderdeel van Unica Group, is actief op het gebied van het ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren van datacenters. Door de samenwerking kan Asperitas haar klanten op grotere schaal, efficiënter en 24/7 de inbedrijfstellings-, service- en onderhoudsactiviteiten aanbieden.

Ronald Monster, CEO van Asperitas zei: “Deze samenwerking met Unica Datacenters zorgt ervoor dat Asperitas zijn klanten een robuuste inbedrijfstelling, preventief onderhoud en ondersteuning biedt, waardoor onze systemen efficiënt kunnen werken en hun levensduur kunnen maximaliseren, waardoor uiteindelijk de bedrijfskosten van het datacenter worden verlaagd. Zowel Asperitas als Unica Datacenters werken samen om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun datacenterkoelingsbehoeften. Dit serviceaanbod stelt ons in staat om geplande onderhoudsdiensten te leveren en responsieve ondersteuning te bieden.”

Operationele ondersteuning van Unica Datacenters omvat bezoeken ter plaatse, inspecties, installatie en inbedrijfstelling van de Asperitas AIC24 immersiekoelingoplossingen. Arno Uiterweerd, Managing Director van Unica Datacenters: “We geloven sterk in immersiekoelingstechnologie omdat het een gedeelde ambitie ondersteunt om hoge energie-efficiëntie- en duurzaamheidsdoelen te bereiken binnen de datacenteromgeving. Het Asperitas-product, in combinatie met de ondersteuning van Unica Datacenters, is een geweldige kans voor IT-eigenaren om deze disruptieve technologie nu met volledig vertrouwen te adopteren. Onze uitgebreide ervaring in datacenters zal een aanzienlijke impact hebben op de klantervaring en deze samenwerking zal onze klanten de beste service bieden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This