HashiCorp benoemt Sarah Polan tot EMEA Field CTO

14 juni 2022

HashiCorp, specialist in multi-cloud infrastructuur automation software, heeft vandaag aangekondigd dat Sarah Polan zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Field Chief Technology Officer voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Sarah Polan werkt vanuit Amsterdam, van waaruit ze overzicht houdt op de activiteiten in EMEA.

Sarah Polan was voorheen Secrets Management Product Owner bij ABN AMRO, en leidde vanuit die rol de implementatie van HashiCorp Vault. Polan is expert op het gebied van Secrets Management en Zero Trust en zal verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met HashiCorp-klanten in EMEA voor wat betreft het automatiseren van hun multi-cloud infrastructuur.

“Deze functie is een unieke kans om in de voorhoede te staan van een belangrijke verschuiving in infrastructuur-technologie. Door de verschuiving naar high-trust digitale werkomgevingen als gevolg van de toename van remote werken en het aantal inbreuken, is er aanhoudende behoefte aan Zero Trust”, aldus Sarah Polan. “Veel organisaties zijn op zoek naar manieren om Zero Trust en andere frameworks te implementeren door middel van consistente tools, workflows en processen die worden geleverd als een set van gedeelde, centraal beheerde en geautomatiseerde services. HashiCorp biedt oplossingen voor deze uitdaging – zoals ik zelf heb ervaren bij ABN AMRO. Ik kijk ernaar uit om bij HashiCorp aan de slag te gaan en klanten te helpen hun infrastructuur te automatiseren.”

De aanwezigheid van HashiCorp in EMEA omvat sales- en support personeel in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Benelux, Scandinavië en Israël.

Klanten in EMEA zijn onder andere Lufthansa, Ubisoft, Decathlon, Vodafone UK, Elvia, Deutsche Börse Group, ABN AMRO en andere bedrijven.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This