Jens Löhmar is nieuwe Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH bij Workday

9 juni 2022

Workday heeft Jens Löhmar benoemd als nieuwe Chief Techology Officer. Löhmar staat vanaf nu in voor technische innovatieprocessen en de uitzetting van visie- en productstrategieën op lange termijn voor de regio’s Continentaal Europa en DACH.

Löhmar heeft meer dan 20 jaar ervaring in Enterprise Software in verschillende sectoren en in de customer engagement cyclus; van evaluaties, implementaties en ontwikkeling, tot het onderhoud van oplossingen. Hij startte in 2017 bij Workday als Presales Enterprise Architect. 

Voor zijn aantreden bij Workday was Löhmar van 2001 tot 2016 werkzaam bij SAP, waar hij met succes transformatie-initiatieven leidde voor klanten in het middensegment tot wereldwijde ondernemingen. Löhmar is afgestudeerd in werktuigbouwkunde en bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Kaiserslautern.

Löhmar: “De innovatieve IT-architectuur en technologie van Workday zijn essentiële factoren voor het aanpassen van businessmodellen aan nieuwe eisen en het bereiken van succes op de lange termijn. In een tijd van voortdurende verandering ben ik verheugd om de CTO-rol op mij te nemen en nauwer samen te werken met de stakeholders, klanten en partners van Workday. Voor mij is het belangrijk om onze klanten te helpen om sneller te innoveren en digitale vooruitgang te boeken, zodat zij hun bedrijfsgroei duurzaam kunnen versnellen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This