Christian Peters wordt nieuwe Director Relationship Sales Benelux, Olaf Sonneveld gaat het Benelux SMB en Channel team leiden

8 juni 2022

Christian Peters zal vanaf 1 juli a.s. de rol van Director Relationship Sales Benelux op zich nemen na meer dan 3 jaar leiding te hebben gegeven aan het Benelux SMB/Channel team. Christian en zijn team wisten de SMB business te verdubbelen sinds 2019, zowel in omzet als in marktaandeel. De SMB-groei is van groot belang geweest voor de algehele groei van Lenovo in de Benelux.

Christian Peters

Christian kijkt er naar uit om samen met het team te groeien naar een groter aandeel in de Benelux markt. Samen met zijn kennis en sterke relaties in het kanaal kijkt hij ernaar uit om in de komende jaren ook marktleiderschap te realiseren in de grootzakelijke markt.

Olaf Sonneveld

Olaf Sonneveld zal per 1 juli a.s. de rol van Christian overnemen en het Benelux SMB en Channel team gaan leiden. Olaf heeft de afgelopen 4 jaar met veel succes leiding gegeven aan de Consumer Business PC divisie, in zowel zijn product leiderschapsrol als zijn huidige Sales Management verantwoordelijkheid. Onder zijn leiderschap werd het Consumer segment de beste in zijn klasse in EMEA wat in de PC industrie niet onopgemerkt is gegaan.

Olaf kijkt ernaar uit in zijn nieuwe rol een nauwe band op te bouwen met nieuwe en bestaande partners en samen verder te bouwen aan een gezamenlijk succes met inzet van Lenovo hardware, services en oplossingen op de zakelijke markt in de Benelux.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This