Seeq en klanten presenteren op AVEVA PI World in Amsterdam

16 mei 2022

Seeq Corporation, een toonaangevende aanbieder van geavanceerde analysesoftware voor productie en industrieel internet of things, heeft vandaag haar Gold-sponsorschap aangekondigd van AVEVA PI World, de grootste jaarlijkse bijeenkomst van AVEVA-klanten en -partners ter wereld. Seeq zal presenteren en exposeren op het evenement in Amsterdam van 16-19 mei 2022.

Seeq’s Managing Director voor EMEA, Petter Mörée, zal een presentatie geven die de kracht van het PI- systeem belicht in combinatie met Seeq, inclusief use cases in de olie- en gas-, chemie- en life sciences- industrieën. Deze sectoren zijn alle in hoge mate afhankelijk van data-integriteit. De presentatiue van Seeq zal plaats vinden op 17 mei om 15:25 uur.

“Veel organisaties zien Seeq als een natuurlijke uitbreiding van het PI-systeem omdat het naadloos integreert met al zijn componenten, terwijl materiedeskundigen onmiddellijk toegang krijgen tot alle operationele gegevens en context”, zegt Petter Mörée, Managing Director bij Seeq. “Samen stellen Seeq en het PI-systeem organisaties in staat hun activiteiten en productieresultaten te verbeteren door middel van geavanceerde analyses, zoals blijkt uit de succesverhalen van onze gezamenlijk klanten.”

Verschillende klanten van Seeq, waaronder olie & gas en petrochemisch bedrijf OMV, zullen op 18 mei op het evenement use cases van het PI-systeem presenteren, waarin zij de toegevoegde waarde van Seeq laten zien.

Naast het sponsoren van AVEVA PI World, zal het Seeq-team verschillende toepassingen, emissierapportages, de algehele effectiviteit van apparatuur (OEE) en multivariate analytics use cases demonstreren op stand 48. Seeq zal ook zijn integratie met AVEVA Data Hub demonstreren en laten zien hoe Seeq met het PI-systeem een verscheidenheid aan complexe zakelijke uitdagingen in verschillende sectoren ondersteunt.

Seeq stelt engineers en scientists in procesproductieorganisaties in staat om snel te analyseren, voorspellingen te doen, samen te werken en inzichten te delen om de productieresultaten verder te verbeteren. Klanten van Seeq zijn onder meer bedrijven in de olie- en gasindustrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de energie- en nutssector, de mijnbouw, de voedsel- en drankenindustrie, de pulp- en papierindustrie en andere procesindustrieën. Investeerders in Seeq zijn onder meer Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures en Cisco Investments.

Seeq is beschikbaar via een wereldwijd partnernetwerk van system integrators, dat naast de directe verkooporganisatie in Noord-Amerika en Europa ook training en ondersteuning voor Seeq in meer dan 40 landen biedt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This