VMware Cross-Cloud Services nu beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

29 april 2022

VMware kondigt de beschikbaarheid aan van VMware Cross-Cloud services op Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en services biedt voor gebruik op Azure. VMware-klanten kunnen hierdoor profiteren van het vertrouwde Azure cloud-platform. Hiermee kunnen ze applicatiemodernisering bevorderen, workloads sneller naar de cloud migreren en virtuele desktops veiliger en efficiënter schalen om een verspreid personeelsbestand te kunnen ondersteunen.

VMware Cross-Cloud services is een lijn van multi-cloud services die klanten kunnen inzetten voor het ontwikkelen, het uitvoeren en het beheren van applicaties in Microsoft Azure. De volgende VMware Cross-Cloud services zijn per direct beschikbaar in Azure Marketplace:

  • Microsoft Azure VMware Solution: een geïntegreerde hybrid cloud service die een consistente en vertrouwde manier biedt om op VMware vSphere-gebaseerde applicaties uit te voeren, te beheren en te moderniseren in de Azure Cloud. Ook verschaft het de gebruiker naadloze toegang tot andere innovatieve Azure services.
  • VMware Tanzu: een modulair applicatieplatform voor het bouwen, uitvoeren en beheren van moderne apps op Azure en hybrid cloud infrastructuur.
  • Azure Spring Cloud Enterprise Tier: een volledig geïntegreerde- en gehoste service voor Spring-applicaties van Microsoft, gebouwd in samenwerking met VMware. Enterprise Tier staat nu in public preview.
  • VMware Horizon Cloud Service: een door VMware beheerde dienst die virtuele desktops en applicaties rechtstreeks vanuit Microsoft Azure aanbiedt, met daarbij alle voordelen van VMware Horizon.

“Ondernemingen verwachten vandaag de dag dat oplossingen die onmiddellijke bedrijfsresultaten kunnen opleveren meteen geïmplementeerd worden. Onze VMware Cross-Cloud services op Azure Marketplace zullen een betere time-to-value en snellere uitvoering voor onze klanten mogelijk maken”, zegt Zia Yusuf, Senior Vice President van Strategic Ecosystem and Industry Solutions bij VMware. “Met deze services kunnen klanten, middels de vereiste enterprise control, digitale innovatie stimuleren.”

Paul Maher, General Manager (Partner) van Commercial Marketplace Services bij Microsoft: “Via Microsoft Azure Marketplace kunnen klanten over de hele wereld eenvoudig betrouwbare, voor Azure gecertificeerde en geoptimaliseerde partner-oplossingen vinden, kopen en implementeren. We verheugen ons op de komst van VMware Cross-Cloud services in het groeiende ecosysteem van Azure Marketplace.”

De Azure Marketplace is een online markt voor het kopen en verkopen van cloud-oplossingen die gecertificeerd zijn voor Azure. De Azure Marketplace brengt bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, cloud-gebaseerde oplossingen in contact met partners die deze oplossingen bieden.

Lees meer over deze aankondiging in deze blogpost van Neeti Gupta, VMware’s Senior Director voor Microsoft Alliances.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This