Trend Micro brengt industriepartners samen in allesomvattend cybersecurity-platform

26 april 2022

Trend Micro lanceert Trend Micro One, een uniform platform voor cybersecurity waar steeds meer technologiepartners binnen het ecosysteem zich bij aansluiten. Met het platform kunnen klanten hun cyberrisico’s beter begrijpen, communiceren en verlagen.

Door de complexiteit van cybersecurity, overbelaste IT-teams en afzonderlijke beveiligingsproducten, hebben organisaties steeds vaker te maken met cyberrisico’s. Organisaties moeten alles in het werk stellen om het hoofd te kunnen bieden aan cyberaanvallen. Dankzij de uniforme benadering van het cybersecurity-platform krijgen organisaties continue inzicht in risico- en bedreigingsbeoordeling, inclusief ontdekking van aanvalsoppervlakken, cyberrisicoanalyse en beperking van en reactie op bedreigingen.

De partners die deel uitmaken van het Trend Micro One technologie-ecosysteem zijn: Bit Discovery, Google Cloud, Microsoft, Okta, Palo Alto Networks, ServiceNow, Slack, Qualys, Rapid7, Splunk en Tenable.

Kevin Simzer, COO van Trend Micro: “We zijn er trots op dat ecosysteempartners waarde hechten aan integratie in ons platform. Samen helpen we organisaties om de strijd aan te gaan met cybercriminelen. Alleen zijn we al sterk, maar samen is onze branche niet te stoppen. Door samen te werken helpen we klanten beveiligingsgaten te elimineren, interne en externe enterprise assets te identificeren en cruciale stappen te zetten om deze gaten te beperken.”

Volgens Gartner® kopen of ontwikkelen leveranciers steeds meer technologieën, die ze integreren in één platform. Om te kunnen profiteren van de voordelen moet deze integratie consoles en configuratievlakken minimaliseren en componenten (bijvoorbeeld endpoint agents) en informatie hergebruiken.

“We weten allemaal dat digitale transformatie cruciaal is voor organisaties, zeker na de wereldwijde pandemie. Maar organisaties die hun beveiliging niet op orde hebben, lopen extra risico. Aanvallers kunnen zich dan op een groter doelwit richten en zich beter verstoppen dankzij de hoeveelheid gaten in de zichtbaarheid en beveiliging”, aldusJeremiah Grossman, CEO van Bit Discovery. “De aanpak van Trend Micro onderscheidt zich van de rest, met name doordat het gebruikmaakt van meerdere bronnen van zichtbaarheid van enterprise assets en risico’s, waaronder zichtbaarheid van externe aanvalsoppervlakken met behulp van Bit Discovery. Het cybersecurity-platform van Trend Micro helpt klanten om snel een uitgebreid inzicht te krijgen in hun aanvalsoppervlak.”

Trend Micro One biedt organisaties legio mogelijkheden voor risicobeoordeling en de groeiende groep ecosysteempartners breidt deze verder uit. Hierdoor is het een van de meest complete cybersecurity-platforms in de branche. Gezamenlijke klanten profiteren van meer zichtbaarheid, betere detectie- en reactiemogelijkheden, en uitgebreide bescherming over beveiligingslagen en systemen heen.

Trend Micro One stelt klanten in staat om:

  • het aanvalsoppervlak te identificeren: Identificeer, monitor en focus op cyber assets in uw omgevingen.
  • risico’s te begrijpen en voortdurend te beoordelen: Analyseer de risicoblootstelling, de status van kwetsbaarheden, de configuratie van beveiligingscontroles en typen bedreigingsactiviteiten.
  • risico’s effectief te beperken: Zorg voor de juiste preventieve controles en onderneem snel actie om risico’s te beperken en aanvallen in de hele organisatie te verhelpen door gebruik te maken van de dreigings- en risico-informatie van Trend Micro.

Het Trend Micro One-platform is vanaf nu beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This