Rockwell Automation erkent en bekroont partners tijdens de EMEA PartnerNetwork Conference

19 april 2022

Rockwell Automation heeft tijdens de EMEA Virtual PartnerNetwork Conference, die plaatsvond op 11 april, partnerbedrijven bekroond voor hun harde werk en de uitstekende prestaties. Tijdens het evenement dat het motto ‘Better Together’ meegekregen had, werden tal van ‘Partner van het Jaar’ onderscheidingen uitgereikt aan zowel system integrators als distributeurs. 

De innovatieprijs werd uitgereikt voor de ontwikkeling en implementatie van innovatieve en transformerende oplossingen in een of meer gebieden waarbinnen het bedrijf opereert. Daarbij werd uiteraard digitale en disruptieve technologie van Rockwell Automation of haar partners toegepast. De regionale partner-onderscheidingen zijn een erkenning voor goede bedrijfsprestaties, groei, klantentrouw en de algemene bedrijfsactiviteiten. 

The innovation-winnaars waren: 

  1. Distributor Innovator: STARO Process Control, Zuid-Afrika
  2. System Integrator Innovator: TECHTRIBE, Zweden

De regionale prijswinnaars in de EMEA-regio waren:

“We hebben het grote geluk, dat we samen mogen werken met een aantal van de beste bedrijven in de markt. Zij delen onze ambitie om de best mogelijke oplossingen te leveren zodat onze klanten in staat worden gesteld ook hun prestaties te verbeteren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst”, zei Christian Reuter, Regional Vice President EMEA van Rockwell Automation. Het partner-evenement concentreerde zich op de herdefiniëring van de positieve resultaten als gevolg van de intensieve samenwerking binnen de partnerships terwijl ook de waarde van de wereldwijde gemeenschap werd vergroot ter bevordering van de successen van de klanten. De op maat gemaakte agenda omvatte niet alleen keynote-presentaties en discussies over het bevorderen van partnerships en collectieve expertise, maar ook belangrijke ontwikkelingen in het portfolio. Dat alles aangevuld met discussies met programmamanagers en themagerichte breakout-sessies.”De afgelopen 24 maanden hebben laten zien hoe deze partnerships en de wederzijdse steun echt verschil hebben gemaakt. Ze zijn essentieel voor toekomstig succes. Ik heb beslist het gevoel dat iedereen van harte achter de ‘Better Together’-boodschap van het evenement staat”, besloot Reuter.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This