Print labels voor bekabeling met een smartphone

11 april 2022

De nieuwe M211 labelprinter van Brady Corporation is een licht, robuust en draagbaar toestel dat zowel gesneden als continue labels print om kabels en componenten te identificeren. De printer kan zelfs complexe labels maken die u allemaal kunt ontwerpen, bekijken en printen met uw smartphone.

De nieuwe M211 labelprinter kan gemakkelijk aan elke riem worden bevestigd. De printer werkt naadloos met smartphones via Bluetooth en wordt aangestuurd door Brady’s “Expreslabels”-app. Met de app kunt u snel labels ontwerpen, bekijken en printen en gegevens uit spreadsheets integreren. Geen enkele andere door een smartphone aangestuurde labelprinter evenaart vandaag de labelontwerpmogelijkheden van de M211. Bovendien kunnen ontwerpen worden opgeslagen en gedeeld tussen collega’s, zowel ter plaatse als op kantoor.

Vrij uniek voor een instapmodel draagbare labelprinter, is de mogelijkheid om zowel op continue als op gesneden labels te printen. Brady biedt gebruikers van de M211 meer dan 90 verschillende labelcartridges om uit te kiezen. Die omvatten labels voor algemene toepassingen en speciale labels, ontworpen om specifieke toepassingen betrouwbaar te labelen. Brady beschikt over technische fiches met labeltestresultaten die het hechtingsvermogen op verschillende soorten vlakke en gebogen oppervlakken beoordelen, evenals de bestendigheid van de labelbedrukking tegen vocht, wrijving, hitte, koude, weersinvloeden en andere.

De nieuwe M211 labelprinter print tot 300 labels met één batterijlading. Toch weegt het systeem slechts 0,5 kg en heeft het een compact ontwerp waardoor het uiterst draagbaar is. Tegelijkertijd is de M211 een sterk toestel. Tests wijzen uit dat de kleine printer bestand is tegen een val van 1,8 m, een belasting van 110 kg en schokken volgens militaire specificaties. Naast het feit dat de M211 geschikt is voor vrijwel elke werkplek, is hij voorzien van ‘plaats-vergrendel-print’-labelcartridges die ontworpen zijn voor snelle materiaalwissels.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This