TrustBuilder organiseert webinarreeks over veilige customer journeys

8 maart 2022

Klantervaring is de topprioriteit voor elke organisatie die een digitale transformatie doormaakt. Consumenten die interactie hebben met digitale diensten van een bedrijf of instelling, verwachten een gebruiksvriendelijke service die niet wordt onderbroken door technologische haperingen. Customer Identity and Access Management (CIAM) is een sleutelcomponent in het leveren van klantervaring. Om te laten zien hoe TrustBuilder’s CIAM suite van producten helpt om dat samen met toepassingen van derden en Identity Providers te bereiken, zet TrustBuilder samen met zijn partners Isabel, Tranzer en Monizze een webinarreeks op. 

In elk van deze webinars focust TrustBuilder op een specifiek aspect van het klanttraject. Daarbij wordt aangetoond hoe TrustBuilder en zijn partners erin slagen een naadloze en toch veilige ervaring te leveren. 

Het schema van de eerste drie webinars:

  • Donderdag 31 maart: Opbouwen van vertrouwen in business-to-business relaties – Hoe de combinatie van TrustBuilder met Isabel’s TruliUs ervoor zorgt dat toepassingen weten welke mandaten zijn verstrekt aan de business gebruiker – het verstrekken van Know Your Customer in een B2B omgeving. Registreren kan via deze link.   
  • Donderdag 19 mei: Voeg aantrekkelijke diensten toe aan uw ecosysteem van applicaties – Hoe het combineren van TrustBuilder met Tranzer’s mobiliteitsoplossingen een kans creëert om gebruikers vaker gebruik te laten maken van uw mobiele apps. 
  • Donderdag, 8 juni juni: Het leveren van FinTech diensten aan uw klanten, naadloos en veilig – Hoe het combineren van TrustBuilder met Monizze’s FinTech diensten uw gebruikers toelaat om hun mobiele levensstijl te verrijken.

Deze webinarreeks zal in de tweede helft van 2022 worden voortgezet, waarbij de schijnwerper zal worden gericht op meer partnertoepassingen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This