Grabowsky en AspisID starten Europese CyberArk Academy

25 februari 2022

Grabowsky en AspisID bundelen hun krachten om de eerste Europese CyberArk Academy in Athene en Den Haag te starten. Vanaf nu kunnen CyberArk-klanten in heel Europa gebruik maken van een groeiende pool van gekwalificeerde en hoogopgeleide CyberArk-talenten.

Grote behoefte aan talenten

Door de groeiende complexiteit en het aantal projecten op het gebied van Digital Identity (IAM) kampt de markt met een enorm tekort aan gekwalificeerde professionals. Eén van de toonaangevende softwareleveranciers, CyberArk, en vooral haar klanten, lijden ook onder dit tekort. CyberArk Academy, mogelijk gemaakt door Grabowsky en AspisID, biedt daar nu de oplossing voor.

Grabowsky is al meer dan 35 jaar een betrouwbare gids op het gebied van Digital Identity (IAM). Ze versterken de digitale wendbaarheid en weerbaarheid van kleine en grote organisaties in de Benelux. Eén van hun innovatieve technologiepartners is CyberArk. AspisID heeft een IAM Tech Hub in Athene en is gespecialiseerd in het opleiden en ontwikkelen van hoogopgeleide IAM-consultants. Het bedrijf heeft toegang tot verschillende technische universiteiten in Griekenland.

Beide bedrijven zullen gezamenlijk hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om organisaties in de Benelux en later in Europa te ondersteunen met getrainde en bekwame CyberArk-talenten. De eerste gekwalificeerde consultants zijn al begonnen met het invullen van de behoeften van onze klanten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This