Barracuda versterkt MSP-securityportfolio met uitgebreide mogelijkheden voor e-mail- en endpointsecurity

31 januari 2022

Barracuda Networks versterkt zijn MSP-securityportfolio met nieuwe oplossingen die MSP’s helpen bij het bouwen van geavanceerde, op security gerichte services voor hun klanten. Dankzij de integratie van Barracuda Email Protection met SKOUT Managed XDR kunnen MSP’s hun klanten e-mailsecurity bieden binnen het SKOUT Managed XDR-platform.

Daarbij gaat het onder andere om bescherming tegen imitatie en domeinfraude, beveiliging van e-mailgateways en toegang tot loggegevens voor analyse van dreigingen en incidentrapportage. “In het constant veranderende landschap van securitydreigingen moeten MSP’s oplossingen en diensten leveren die alle risico’s aanpakken”, zegt Neal Bradbury, SVP, Barracuda MSP. “Met dit soort securityservices kunnen MSP’s direct en met de juiste informatie en middelen actie ondernemen om hun klanten te beschermen.” 

De nieuwe alliantie met SentinelOne biedt zowel Barracuda SKOUT Managed XDR als Barracuda RMM extra functionaliteit voor endpointsecurity. Dankzij integratie van SentinelOne Endpoint Protection met Barracuda SKOUT Managed XDR kunnen MSP’s nu de SentinelOne-oplossing aanschaffen en gebruiken via Barracuda’s Managed XDR-service. Daarmee profteren MSP’s van de expertise van Barracuda’s SOC, dat 24/7 analyse, detectie en rapportage van securityincidenten biedt, waarmee MSP’s zo nodig in actie kunnen komen. Bovendien kunnen MSP’s die gebruikmaken van Barracuda RMM nu de securitystatus van hun klanten bewaken en beoordelen door gebruik te maken van SentinelOne. 

“De nieuwe integraties met SentinelOne en SKOUT Managed XDR maken deel uit van onze missie om MSP’s te helpen over te stappen naar een businessmodel waarin security centraal staat. Daarbij past deze ontwikkeling bij onze focus op innovatie en versterking van de securitycapaciteiten van onze partners”, vervolgt Bradbury.

“De gedistribueerde, hybride werkmodellen van nu betekenen dat bedrijven nieuwe en innovatieve manieren moeten vinden om hun securitystatus te verbeteren”, zegt Brandon Andrews, VP Worldwide MSP, SentinelOne. “We zijn trots op deze samenwerking met Barracuda om MSP’s oplossingen te bieden, zodat zij hun klanten kunnen helpen bij het detecteren en verhelpen van mogelijke securitygebreken op endpoints en daarbuiten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This