Acronis komt met nieuwe uitgebreide functies voor zijn partnerprogramma

27 januari 2022

Acronis, aanbieder op het gebied van cyberbescherming, heeft de nieuwste details van zijn Acronis #CyberFit Partner Program bekendgemaakt. Deze update van het bestaande programma legt nog meer de nadruk op het ondersteunen van de ontwikkeling van partners, met name op het gebied van cloudservices. Daarbij wordt hun zichtbaarheid in marketing en de sociale media versterkt met geautomatiseerde content en krijgen ze concurrerende professionele en financiële hulp aangeboden als ze willen migreren naar Acronis.

Het cloudecosysteem van Acronis is sinds 2018 meer dan verdubbeld, met 2021 als belangrijkste jaar in de geschiedenis van Acronis. Momenteel maken meer dan 750.000 bedrijven gebruik van Acronis Cyber Protect. Tevens haalde Acronis recentelijk USD 250 miljoen op in een financieringsronde van CVC Capital Partners VII en anderen. Op basis van rechtstreekse feedback van partners heeft Acronis jaarlijkse updates toegepast op zijn partnerprogramma, waardoor partners meer kunnen verdienen en cloudoplossingen kunnen implementeren die bij uitstek geschikt zijn om tegemoet te komen aan de moderne uitdagingen op het gebied van beveiliging en marketingbehoeften. Daarbij biedt Acronis een concurrerend migratieprogramma voor degenen die de overstap naar Acronis overwegen.

Het nieuwe partnerprogramma van Acronis

Afgelopen jaar werd het partnerprogramma vernieuwd als geïntegreerd programma voor serviceproviders en resellers. Dit zijn de nieuwe aanvullingen voor 2022:

  • Focus op serviceproviders en Cloud Distributor-partners, zonder omzetdrempel voor serviceproviders, met heldere programmavereisten en een speciale manager voor partneraccounts
  • Gezamenlijke bedrijfsplanning, waarbij bedrijfsplannen beschikbaar zijn op de partnerportal, financiële voordelen voor Gold- en Platinum-partners, en gezamenlijke verkoop- en marketingactiviteiten
  • Concurrerend migratieprogramma, met hulp in de vorm van financiële en zakelijke diensten voor partners die klaar zijn om te migreren naar Acronis
  • Uniek #TeamUp-programma, dat partnerschappen met sportteams en unieke voordelen op sportgebied te bieden heeft
  • Tools voor automatisering van verkoop en marketing en gestandaardiseerde content, met e-mail- en socialmediacampagnes die geautomatiseerd kunnen worden via het partnerprogramma
  • On-demand demolab voor partners, een binnenkort uit te brengen virtuele labomgeving met vooraf geïnstalleerde Acronis Cyber Cloud-componenten, beschikbaar voor trainings- en demonstratiedoeleinden
  • NFR-programma, met licenties voor Acronis-software voor intern gebruik door partners

Acronis Channel Chief, Alex Ruslyakov: “Met deze nieuwe updates kunnen we voorop blijven lopen in de cybersecuritysector met en voor onze partners. We zijn trots op de goede relatie met onze partners en we zijn altijd op zoek naar manieren om hun succes verder te vergroten, wat weer bijdraagt aan ons eigen succes. We kennen de verschillende blokkades die kunnen optreden bij transformaties naar de cloud en we blijven ons programma doorlopend bijwerken en verbeteren. We bieden de best mogelijke voordelen en tools voor de groei van onze partners en het verlagen van de operationele kosten, waarmee we vooroplopen op het gebied van innovatie en we de sector verder kunnen laten gedijen.”

Reacties van partners op de uitbreiding van het programma

De bestaande partners van Acronis komen al met veel complimenten en waarderen het verbeterde gebruiksgemak van het programma, evenals de nieuwe functies die een nog beter totaalbeeld van de markt geven.

Michael Slater, Head of Sales – Channel Marketplace bij het Canadese Sherweb, liet het volgende weten: “We zijn heel blij met de nieuwe updates van het partnerprogramma van Acronis. Dit programma stimuleert een krachtiger partnerschap tussen Sherweb en Acronis, en we zien graag uit naar alle informatie over trends in cyberbescherming met het Acronis-team.”

Josh Greenberg, Vendor Business Manager bij het Britse IntY, meldde: “We hebben altijd al kunnen rekenen op Acronis wat betreft de behoeften van ons bedrijf. Acronis helpt ons altijd op de best mogelijke manier, wat weer eens blijkt uit de update van hun partnerprogramma. Dit programma zorgt voor een krachtiger partnerschap dat voor meer veiligheid zorgt en betere bescherming biedt tegen cybercriminaliteit in het huidige, voortdurende veranderende bedreigingslandschap.”

Verónica Flores, Cloud Sales & Marketing Director bij het Mexicaanse OnCloud – Súbete a la Nube: “Dit nieuwe partnerprogramma van Acronis maakt het makkelijker dan ooit om een breder publiek te bereiken met de tools voor marketingautomatisering en de partnerportal. Met de financiële beloningen en incentives voor loyaliteit en de superieure cyberbescherming van Acronis voelen we ons veiliger en financieel zekerder dan ooit, en zijn we helemaal klaar voor wat de toekomst brengt. We kunnen onze activiteiten uitbreiden met de geruststellende gedachte dat Acronis achter ons staat en zijn programma blijft doorontwikkelen gezien het voortdurend veranderende techlandschap.”

Acronis organiseert op 2 februari het 2022 Acronis #CyberFit Partner Kickoff-evenement, dat gericht is op de samenwerking met onze partners en distributeurs en waarbij we informatie geven over onze partnergerichte aanpak en de plannen voor 2022. Daarbij komen naast veel andere onderwerpen de nieuwste updates van de Acronis-partnerportal aan de orde, bekijken we de routekaart voor 2022 en introduceren we het Acronis #TeamUp-programma. Schrijf u hier in voor dit virtuele evenement of schrijf u in voor deelname aan de Acronis #CyberFit Summit World Tour in Singapore op 17 februari 2022. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This