Visma sluit 2021 af met sterke kwartaalcijfers

26 januari 2022

Visma heeft 2021 sterk afgesloten, met een Annualised Repeatable Revenue (ARR) groei van 26%. Ik deel dan ook graag hun positieve kwartaalcijfers. Lees meer in het ENG-persbericht.

“Als fundament onder deze groei ligt het vertrouwen van klanten en partners, de betrokkenheid en passie van medewerkers en een continue stroom aan innovatie die allemaal optellen naar onze visie … ‘To shape the future of society through technology’”, zo stelt John Reynders, Benelux Area Director bij Visma.

Ook voor de Benelux was het een sterk kwartaal, klinkt het nog. “De investeringen in R&D voeden het innovatie momentum, met voorbeelden als Visma | yuki, dat als eerste bedrijf in Europa blockchain inzet om de verwerking van facturen te optimaliseren. Ook het partnernetwerk rond de Visma Connected Experience blijft groeien, met Visma partner Consolit die de combinatie van oplossingen Visma.net Financials en wholesale oplossing Brincr omarmt om een moderne cloud ERP oplossing voor wholesales bedrijven te leveren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This