Siemon sluit zich aan bij de Ethernet Alliance

20 januari 2022

Siemon, een aanbieder van netwerkinfrastructuren, is toegetreden tot de Ethernet Alliance. Deze alliantie is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich toelegt op het verder uitbouwen van het succes en de verdere ontwikkeling van Ethernet-technologieën.

De wereldwijde vraag naar bandbreedte en connectiviteit groeit enorm. Dit is een gevolg van het steeds groter wordende aantal met netwerken verbonden apparaten. Ook de komst van nieuwe technologieën vraagt om steeds meer en steeds snellere innovatie van Ethernet-technologie. Als de belangrijkste belangenorganisatie op het gebied van Ethernet biedt de Ethernet Alliance een forum voor het open uitwisselen van ideeën. Ook biedt het een platform voor consensusvorming om de vooruitgang en acceptatie van Ethernet-technologie over de hele wereld te vergroten. Als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige IT-infrastructuuroplossingen en -services, streeft Siemon ernaar om innovatieve bekabelings- en connectiviteitsoplossingen te bieden die deze vooruitgang en acceptatie mogelijk maken.

“De Ethernet Alliance zet zich al lang in voor het ondersteunen van de verdere ontwikkeling van Ethernet door middel van industriestandaarden en interoperabiliteit tussen de producten van leveranciers. Dit sluit perfect aan bij Siemon’s jarenlange betrokkenheid bij industriestandaarden en ons commitment aan het leveren van op standaarden gebaseerde kwaliteitsoplossingen”, zegt John Siemon, Chief Technology Officer van Siemon. “Ethernet is overal en we zijn zeer verheugd om ons aan te sluiten bij dit consortium van gelijkgestemde leveranciers die alle samenwerken om het Ethernet-ecosysteem verder uit te breiden en markten over de hele wereld voor te lichten over de ongekende mogelijkheden van deze technologie.”

De Ethernet Alliance is een wereldwijd consortium dat bestaat uit leveranciers van systemen en componenten, experts uit de industrie en professionals van universiteiten en overheden. De alliantie zet zich in voor het succes en de verdere uitbreiding van Ethernet-technologie. De Ethernet Alliance maakt Ethernet-standaarden mogelijk door activiteiten te ontwikkelen die variëren van de incubatie van nieuw Ethernet-technologieën tot demonstraties van interoperabiliteit en het ondersteunen van opleidingen. Ga voor meer informatie over de Ethernet Alliance naar http://www.ethernetalliance.org.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This