DSD voegt Security Awareness-platform voor MSPs usecure toe aan cloud-aanbod

14 januari 2022

DSD verbreedt haar security cloud-aanbod met de security awareness trainingsoplossingen van usecure. usecure biedt Managed Service Providers (MSP’s) een uitgebreide toolbox met 4 Security Awareness-producten die zij eenvoudig als één cloud-oplossing kunnen aanbieden aan hun klanten.

usecure helpt MSP’s om het menselijke cyberrisico van een organisatie te berekenen, security-kennis te verbeteren met gerichte trainingen en het risiconiveau te monitoren in één allesomvattende oplossing: het usecure platform. Het usecure platform bevat naast geautomatiseerde Security Awareness trainingen, ook phishing-simulaties, monitoring van dark web-inbreuken en vereenvoudigd beleidsbeheer.

Het usecure platform biedt organisaties een geautomatiseerde Human Risk Management (HRM) service. De oplossing bestaat uit de Security Awareness-producten: uLearn, uPhish, uBreach, uPolicy en Risk Score. uLearn en uPhish bieden werknemers geautomatiseerd, gepersonaliseerde trainingen en phishing-assessments om hun cybersecurity-kennis te verhogen. uBreach scant continu het dark web op gelekte gebruikersgegevens en uPolicy vereenvoudigt beleidsbeheer door het proces van beleidscommunicatie te automatiseren.

Met Risk Score zie je in één overzicht hoe gebruikers, individueel en gezamenlijk, scoren op het gebied van cybersecurity, maar ook hoe hun cybersecurity-kennis ontwikkelt. Door verschillende gedragsstatistieken samen te voegen in een rapport vormt Risk Score één cijfer voor de algehele menselijke risicoscore van de organisatie.

“Het is geen geheim dat de overgrote meerderheid van gegevensinbreuken voortkomt uit beveiligingsincidenten van mensen. Het is voor MSP’s daarom van groot belang om Security Awareness-oplossingen aan te bieden aan hun klanten om hen te beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen”, aldus Charles Preston, CEO & Oprichter van usecure. “We hebben usecure gebouwd om IT-beheerders in staat te stellen het menselijke cyberrisico van hun klanten aan te pakken door middel van een oplossing die eenvoudig te verkopen, te implementeren en te beheren is. We zijn enthousiast over onze samenwerking met DSD Europe omdat we op de Europese markt een groeiende vraag naar gebruikersgerichte securityoplossingen zien. De expertise van DSD in het leveren van innovatieve softwareoplossingen aan MSP’s, zal ons ongetwijfeld helpen om in deze behoeften te voorzien”, vult Charles aan.

“Met usecure bieden wij resellers in het MKB een complete Security Awareness Training-oplossing die al beschikbaar is vanaf één seat. Een krachtige tool met een simpel MSP-model: 1 oplossing, voor 1 vaste prijs. Een eenvoudig verhaal voor de eindgebruiker dus!” aldus Stan Laurijssen, Sales Director Europe bij DSD. “Het usecure platform is ook nog volledig te personaliseren in de huisstijl van de klant,” vult Stan aan.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This