Insight stelt nieuwe wereldwijde voorzitter en CEO voor

7 december 2021

Insight Enterprises, de wereldwijde integrator van Insight Intelligent Technology Solutions voor organisaties van elke omvang, heeft aangekondigd dat Joyce Mullen is benoemd tot voorzitter en Chief Executive Officer. Vanaf 1 januari 2022 neemt ze haar nieuwe functie op. Sinds 2010 staat Ken Lamneck als voorzitter en Chief Executive Officer aan het hoofd van Insight. Hij blijft bij de onderneming om Joyce te helpen bij de overgang naar haar nieuwe rol. 

Joyce Mullen is benoemd tot voorzitter en Chief Executive Officer van Enterprises.

Mullen was het afgelopen jaar voorzitter van Insight Noord-Amerika. Daarvoor was ze bij Dell Technologies verantwoordelijk voor Global Channel en Embedded & Edge Solutions. Mullen heeft 21 jaar lang bij Dell Technologies gewerkt, in verschillende functies op het gebied van verkoop, dienstverlening en IT-oplossingen. Ze bracht dus uitgebreide knowhow mee naar Insight en is een sterke leider als het aankomt op technologische diensten en oplossingen leveren aan klanten.  

“Heel trots stellen we deze uitzonderlijke leider voor als onze nieuwe CEO. Joyce is de ideale persoon om onze onderneming de toekomst in te leiden”, aldus Ken Lamneck, voorzitter en Chief Executive Officer van Insight. “Joyce heeft een betrokken leiderschapsstijl. Ze stelt mensen altijd voorop en onderhoudt sterke relaties met klanten, teamgenoten en partners. Daarnaast heeft ze ruimschoots ervaring met technologische diensten en oplossingen.” 

Bij het aanvaarden van haar nieuwe rol zei Mullen: “Het afgelopen jaar heb ik Insight beter leren kennen. Ik ben erg te spreken over ons brede aanbod aan oplossingen, onze inclusieve cultuur en de waarden die onze onderneming nastreeft. Die drie vormen een sterke basis om te groeien en te blijven evolueren.” Mullen is ook lid van de raad van bestuur van The Toro Company. Ze behaalde een diploma in internationale betrekkingen aan Brown University en heeft een MBA van Harvard University.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This