SAS benoemt Jori Besteman tot Marketing & Communicatie Lead voor de Benelux

30 november 2021

SAS benoemt Jori Besteman tot Marketing & Communicatie Lead voor de Benelux. In deze rol is Besteman verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie en -programma’s in Nederland, België en Luxemburg.

Eerder was Besteman verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij snelgroeiende cybersecurity scale-up Zivver, betrokken bij de succesvolle lancering van vacaturesite Indeed in de Benelux en werkte hij voor Accenture. Besteman startte zijn loopbaan – na een studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) – als strateeg bij een aantal marketingbureaus.

Jori Besteman is enthousiast over zijn nieuwe functie: “SAS is een sterk merk met een rijke historie en een duurzame blik op de toekomst. De manier waarop het bedrijf bijdraagt aan innovaties voor een duurzamere en betere wereld én de unieke bedrijfscultuur, spreken me enorm aan. Met de lancering van de nieuwe wereldwijde brand campagne ‘Curiosity Forever’ eerder dit jaar, brengen we nieuwsgierigheid als kern van de SAS-cultuur en -waarden zowel intern als extern tot leven. Die nieuwsgierigheid is iets wat mij persoonlijk erg aantrok in SAS.Niet alleen omdat ik zelf enorm nieuwsgiering ben, ik geloof bovendien dat een goede dosis nieuwsgierigheid de kern vormt van menselijke vooruitgang. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om de nieuwe, wereldwijde brand campagne ‘Curiosity Forever’ in de Benelux succesvol uit te rollen.”

Curiosity Forever vormt tevens de basis voor diverse marketingprogramma’s die SAS de komende tijd in de Benelux tot leven zal brengen. Besteman vervolgt: “Ik zie het als een geweldige business-to-human manier van contact met onze (potentiële) klanten. Het is onze visie om een wereld van data om te zetten in een wereld van inzichten. Nieuwsgierigheid is een cruciale eigenschap voor het stimuleren van digitale transformatie en innovatie en draagt bij aan het succes van onze klanten. Het is bovendien een gedeelde waarde met onze klanten en creëert een meer emotionele band.”

SAS hoopt op korte termijn nog een aantal nieuwsgierige marketeers aan te trekken om het marketingteam verder uit te bouwen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This