Nuvias Group investeert nog meer in cyberveiligheid en in de Belgisch-Luxemburgse markt met de overname van Deltalink

24 november 2021

Nuvias Group versnelt zijn groei met de overname van Deltalink, een sterke value add distributeur gespecialiseerd in cyberveiligheids- en netwerkoplossingen. Deltalink is de tweede overname dit jaar nadat Nuvias Group eerder dit jaar de distributeur Cloud Distribution in het Verenigd Koninkrijk overnam.

Met de overname van Deltalink versterkt Nuvias zijn eerdere investeringen in de Belgische en Luxemburgse markt. Het bedrijf breidt zo zijn cyberveiligheids- en netwerk portfolio aanzienlijk uit. Deltalink beschikt over uiterst getalenteerde medewerkers en kan bogen op jarenlange relaties met aansprekende fabrikanten en resellers die de huidige activiteiten van Nuvias verder versterken en versnelde groei mogelijk maken.

Met Nuvias kan Deltalink verder groeien door gebruik te maken van het Nuvias diensten portfolio , zoals uitgebreide financierings-, logistieke en beheerde cyberveiligheids diensten. Deltalink kan hiermee haar klanten en partners een betere waardepropositie bieden.

Simon England, CEO van Nuvias Group, licht toe: “We zijn ongelofelijk opgetogen om Deltalink en zijn zeer gedreven specialisten te verwelkomen in ons Europese team. Deze overname is opnieuw een enorme mijlpaal in ons groeitraject. Ze weerspiegelt ons vertrouwen in de IT-sector, de Belgische en Luxemburgse markt, en het cyberveiligheidssegment. Met het fabrikanten- en reseller netwerk en de expertises van onze beide bedrijven, en de inzet van de gespecialiseerde diensten van Nuvias kunnen we verdere groei realiseren.”

Henk Snijders, MD van Nuvias Benelux: “We zien er naar uit samen te werken met het team van Deltalink .Samen met Deltalink kan Nuvias zijn bestaande cyberveiligheidsportfolio verder uitbouwen. Beide bedrijven zijn van nature sterk klantgericht en kunnen met deze samenwerking een groter deel van de resellers in Belgie en Luxemburg ondersteunen bij hun groei” .

Johan Cools en Jean-Christophe Thiry, managing partners bij Deltalink: “De aansluiting bij Nuvias luidt de volgende fase van groei en ontwikkeling in voor Deltalink. De reikwijdte van Nuvias zal ons succes en dat van onze partners een boost geven.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This