VMware Cross-Cloud Services helpt klanten hun organisatie beter te runnen in AWS

23 november 2021

VMware maakt het voor AWS-klanten eenvoudiger om VMware Cross-Cloud Services te kopen en te implementeren en hiermee hun Amazon Web Services (AWS)-omgevingen te ondersteunen. Vanaf nu zijn VMware Carbon Black Cloud en VMware Tanzu de nieuwste diensten die beschikbaar zijn binnen de AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden soorten software van onafhankelijke softwareleveranciers waarmee klanten eenvoudig aanvullende software voor hun eigen AWS-omgeving kunnen vinden, testen, kopen en implementeren.

VMware Cross-Cloud Services biedt voordelen voor zowel IT-operators als developers die in AWS werken. Deze voordelen zijn onder andere het versnellen van de modernisering van applicaties, sneller workloads migreren naar de cloud, een cloud operating model adopteren voor de hele organisatie en een gedistribueerde workforce veiliger en efficiënter verbinden met cloudgebaseerde resources.

“Of een klant nu in zijn geheel op AWS draait of een gemengde omgeving met AWS en VMware vSphere heeft, VMware Cross-Cloud services geeft hen de vrijheid en zakelijke controle die ze nodig hebben om te innoveren en voorop te lopen in de markt”, zegt Boudewijn Aelbers, Director Presales Benelux bij VMware. “Dat we nu sterk uitbreiden met ons aanbod in de AWS Marketplace is een bewijs van onze focus op het leveren van (toegevoegde) waarde aan klanten over de hele wereld voor de strategische cloudomgeving van hun keuze.”

“De toevoeging van VMware Cross-Cloud-services aan de AWS Marketplace zorgt ervoor dat VMware’s portfolio van oplossingen beschikbaar is voor zowel developers als infrastructuur- en operations-professionals die apps bouwen en draaien in AWS”, zegt Mona Chadha, Director, AWS Marketplace Category Management van AWS. “Onze wederzijdse klanten kunnen de inkoop stroomlijnen en de acceptatie van VMware Cross-Cloud-services versnellen, wat leidt tot een snellere time-to-value en betere bedrijfsresultaten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This